Nie wiem jak to skomentować nawet. Temat pewnie dyskusyjny więc wkładajcie sobie te chuje w komentarzach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kalijanek napisał/a:
niezła, szło by się przyzwyczaić do jej pierdolenia
chyba nie wiesz co piszesz, ta dupa zajebałaby cię gadaniem na śmierć zanim byś zdążył zmienić skarpety
nie każdy? o kurwa...to słabo ....tak mi się przypomniał ten zjeb jak ją zobaczyłem.charlie zelenoff najwiekszy kretyn jakiego ziemia nosiła.sprawdz go na yt można pierdolnąc.zdjęcie troche duze ale chuj wto
laska ma 12-14 lat. Dziecko...
Mam nadzieje że przynajmniej masturbacja do niepełnosprawnej nastolatki jest legalna.
Skądś jednak czerpała wzorce. Pierdolnięta matka???
PS. Mój zajebiście inteligentny i oczytany kumpel skomentował by to (oczywiście gdyby to dziewczę było pełnoletnie): "Warta puknięcia, ale nie podgadałbym z nią, bo nie miałbym o czym".
PS. Mój zajebiście inteligentny i oczytany kumpel skomentował by to (oczywiście gdyby to dziewczę było pełnoletnie): "Warta puknięcia, ale nie podgadałbym z nią, bo nie miałbym o czym".
Gdacze jak te małe żółte czopki, minionki.
t3tsu napisał/a:
nie każdy? o kurwa...to słabo ....tak mi się przypomniał ten zjeb jak ją zobaczyłem.charlie zelenoff najwiekszy kretyn jakiego ziemia nosiła.sprawdz go na yt można pierdolnąc.zdjęcie troche duze ale chuj wto
Ledwo co założyłeś konto, a już udowadniasz, że powinieneś je usunąć. Nikogo nie interesuje co ci się przypomniało, zmykaj na kłejka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów