📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na koniec jeszcze konkretna dźwignia na staw kolanowy. Za takę tresurę masz piwsko z miejsca.
Wężuś fory dostał. Widać mysza niezbyt kumata nie spierdalała
Żreć to każden jeden by chciał a robić to nima komu.
Żreć to każden jeden by chciał a robić to nima komu.
i zaczyna się wojna, bo każdy "niewiedzący na chuj coś takeigo trzymać, bo to niehumanitarne" już spina dupę
Prawie jak Mamed
Sram na to co kto sobie w domu hoduje ale wkurwia mnie jak podaje swojemu pupilowi inne żywe zwierze, które mogłoby być czyimś pupilem. A już szczególnie jak kręci z tego filmik i wrzuca do neta.
Jestem ciekaw czy chciałbyś oglądać filmik jak jakieś zwierze wpierdala węża.
Jestem ciekaw czy chciałbyś oglądać filmik jak jakieś zwierze wpierdala węża.
@up
Idź popłakać nad biednymi myszkami.
Idź popłakać nad biednymi myszkami.
karmienie =/ zabicie ofiary ja chce zobaczyć jak on połyka tą mysz ;/
@Duszek Okruszek - nie pomogło. Nadal mnie wkurwia karmienie węży, itp innymi zwierzakami.
thqpo napisał/a:
Nie wiem na chuj ludzie hodują takie gówno... na ogół coś pewnie nie tak z łepetyną. Zamykać zwierze w szkle 0,5 m^3 i jeszcze karmić innymi żywymi zwierzętami, no kurwa super.
Hoduje sie je z takiego samego powodu jak Ty "hodujesz" kota lub psa... A co do karmienia to wybacz... ale weza marchewki wpie*****c nie nauczysz...
Smacznego schabowego na obiad zycze.
Pikson napisał/a:
karmienie =/ zabicie ofiary ja chce zobaczyć jak on połyka tą mysz ;/
Nie mam filmiku lecz pare fotek mojego pupilka Prosze bardzo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów