📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
aleksander6 napisał/a:
kiedyś śmieszyło, dziś przyprawia o odruch wymiotny. Ile można drążyć jeden temat. Zgadzam się, zrobił z siebie idiotę na free, ale albumami zjada dupą 3/4 polskiej sceny hh.
3/4 polskiej sceny? oczywiście można tak powiedzieć kiedy zna się tylko donia, verbe, libera, najlepszy przekaz w mieście. Następnym razem jak coś napiszesz to przynajmniej błazna z siebie nie rób.
Zrobil z siebie idiote ?Nie jestes chyba w stanie przypomniec sobie tamtych czasow, czsow Obrońców i GibGibonów bo jestes za mlody, młody
Nawet Ariel ma lepszy flow niż Eldo
"Ale naszego papiesa wielkiego pedofila to ty szanuj czo?!"
"Prawicowcy to podludzie"
"Kibice = Zwierzęta"
,,kiedyś śmieszyło, dziś przyprawia o odruch wymiotny. Ile można drążyć jeden temat. Zgadzam się, zrobił z siebie idiotę na free, ale albumami zjada dupą 3/4 polskiej sceny hh."
a kto jest w tych 3/4? sami nieznaczący i mało znani idioci rapujący kurwa kurwa pale zioło, kurwa kurwa jest wesoło, kto tam jeszcze jest ... ważka-g? Ok, Popka może by zdążył pocisnąć zanim ten by do niego dobiegł, realia są takie że nie wybija się niczym
a kto jest w tych 3/4? sami nieznaczący i mało znani idioci rapujący kurwa kurwa pale zioło, kurwa kurwa jest wesoło, kto tam jeszcze jest ... ważka-g? Ok, Popka może by zdążył pocisnąć zanim ten by do niego dobiegł, realia są takie że nie wybija się niczym
Dobra obejrzałem film zajebisty moze 2 raz obejrze bo sie na ostro kreci
Panko napisał/a:
Popka może by zdążył pocisnąć zanim ten by do niego dobiegł, realia są takie że nie wybija się niczym
To w rapie chodzi o to, żeby kogoś pocisnąć? Weź puść sobie jakieś techno, zarzuć pigułę i idź się wyszalej.
niwet napisał/a:
dla niektórych panów @up
hahaha, tekst wporzo, przesłanie godne, ale nie z ust trzeciego wymiaru, lol, o czym on mówi? Rozumie, że hasła odnośnie klasyki hh dotyczą ogółu, a nie 3W, lol, pierwszy album 2003 rok? Wychowankowie Magiery? Tak czy inaczej taki 3W nie powinien sie tak poważnie wypowiadać, bo to ledwo pod hiphopolo podchodzi... no tak, ale mają stajla ajjj
@Wanisz Aha, czyli znasz tylko "Dla mnie masz stajla"? Bo jakoś o nich można naprawdę powiedzieć, że 3/4 sceny może im buty czyścić. Pierwszy legalny album fakt wydali w 2003, ale w rapie są od lat 90.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów