18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
sUk 2010-06-23, 13:54
lubię harda i nie przeszkadzają mi różne sceny, ale tego dzieciaka powinno się jak najszybciej zajebać :/
Zgłoś
Y................k 2010-06-23, 14:05
bjutiful.
Zgłoś
husarz_ 2010-06-23, 14:11
czemu mi nikt wczesniej nie powiedzial ze electric retard znow zyje!!??!!!
Zgłoś
Kamilsien 2010-06-23, 14:22
Sadyslaw napisał/a:

Kamilsien, pewnie sam jestes czarny i boisz sie o swoja dupe!

Sadysław, bardziej sie boje o Swoją dupę ze względu na to, że jestem KOBIETA moronie. Czytaj uważniej zanim zwrócisz sie do mnie po raz kolejny używajac w męskoosobowej formy

...chUEKowe wykształcenie...

lastfm.pl/user/aroundthebend
Zgłoś
s................r 2010-06-23, 16:58
Z kobiet, facetów albo amerykanów robicie sobie jaja, a na wzmiankę o żydach albo czarnoskórych święte oburzenie? Wrażliwi jesteście...
Zgłoś
Sadyslaw 2010-06-25, 22:33
Kamilsien napisał/a:

Sadysław, bardziej sie boje o Swoją dupę ze względu na to, że jestem KOBIETA moronie. Czytaj uważniej zanim zwrócisz sie do mnie po raz kolejny używajac w męskoosobowej formy

moronie

nie bedziesz mi przemadrzalku mowic jak mam sie do ciebie odzywac! wchodzisz na sadolka i masz pretensje, ze w Polsce jest duzo rasistow i jak to w ogole tak moze byc, ze gif z katowaniem murzyna przez policje cieszy sie taka popularnoscia.

toż to zalosne!

Taki jest czarny humor dziuro! jesli ci on nie odpowiada to tutaj nie wchodz albo chociaz nie komentuj tego,bo poparcia w tych sprawach nie znajdziesz!
Zgłoś
p................r 2010-11-05, 17:59 2

Durny komiks, ale ma jakieś przesłanie...
Zgłoś
mati_and1 2010-11-05, 18:10
Przesłanie? Uważaj na półnagich sprzedawców lodów z piłą mechaniczną?

Zgłoś
brusyo 2010-11-05, 18:18
prokyrar - spierdalaj gimbusie
Zgłoś
p................r 2010-11-05, 18:26
@up up
W rzeczy samej

@up
Dziękuje że taki dojrzały i zaprawiony w bojach użytkownik jak ty zwrócił mi uwagę.
Chociaż nie. Pierdol sie.
Zgłoś
Gospel 2010-11-07, 14:43
Jak ja kocham te komixy coś pięknego, kwintesencja harda.
Zgłoś
F................s 2010-12-03, 13:32 12

I wszystko stało się lepsze.
Zgłoś
Everal 2010-12-03, 17:53
na electric retard jest 1 temat.
pozdrawiam piotr fronczewski

lastfm.pl/user/Nikers
Zgłoś
Kierowca Bombowca 2010-12-04, 17:14
Oczywiście murzyn musiał zginąć jako pierwszy.

"Amor patriae nostra lex"
Zgłoś
Imazuma 2011-01-08, 23:22 16

Prosto z Sadola
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów