📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
@IjonTichy
Electric Retard, klasyka... gimby nie znajo
Może i dobrze, bo straszne gówno.
Umiejętności graficzne - PAINT
Pomysł - Przedszkole, przerobiony po raz setny dowcip typu - Mamo, dostałem w szkole piątkę! - I co się cieszysz, i tak masz raka.
Electric Retard, klasyka... gimby nie znajo
Może i dobrze, bo straszne gówno.
Umiejętności graficzne - PAINT
Pomysł - Przedszkole, przerobiony po raz setny dowcip typu - Mamo, dostałem w szkole piątkę! - I co się cieszysz, i tak masz raka.
… sarkazmu się chwyta.
sadistic.pl/electric-retard-vt36385.htm
No właśnie ER to to nie jest, jakaś podróbka. Znam wszystkie stripy Retarda, ale tego sobie nie przypominam.
@up ten strip był na forum i jest fanowskim stripem. ER grube kilka lat temu ogłosił konkurs na najlepszy strip wykonany przez fana, ja dostałem 6/10 za swoją historyjkę od Erica. Gdyby ktoś ją znalazł to jestem w stanie udowodnić, że jest moja (miała drobny ukryty znak na jednym z obrazków).
O nagim typie z piłą łańcuchową, który nakrył swoją żonkę na zdradzie. Tak, miałem wtedy gimb-lata, ale byłem bardziej "sadolowy" niż połowa ludzi na tym portalu obecnie.
O nagim typie z piłą łańcuchową, który nakrył swoją żonkę na zdradzie. Tak, miałem wtedy gimb-lata, ale byłem bardziej "sadolowy" niż połowa ludzi na tym portalu obecnie.
drum'n'bass | dubstep | breakcore
który to billy?
buszta2 napisał/a:
Zawszę lubiłem tą serię niesie w sobie jakąś prawdę i szczerość
jakieś złe doświadczenia masz że takie prawdziwe?
ja pierdole sporo mi zajęło zanim rozkminiłem co to jest
a to kosiarka:szczerbaty:
a to kosiarka:szczerbaty:
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów