How to rozjebać rower i mordeczke w pięknym stylu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
@zajetynick
a tam pierdolisz, jak na hardtaile to NS są całkiem spoko, miałem Bitch'a i ruchałem gości na dropach i dh na konkretnych fullach.
nie kojarzę, żeby ktoś ze znajomych skatował NS'a, choć wiadomo, nie jest to zajebiście przodująca marka.
ale co do kony się zgodzę.
a tam pierdolisz, jak na hardtaile to NS są całkiem spoko, miałem Bitch'a i ruchałem gości na dropach i dh na konkretnych fullach.
nie kojarzę, żeby ktoś ze znajomych skatował NS'a, choć wiadomo, nie jest to zajebiście przodująca marka.
ale co do kony się zgodzę.
każdy wie że taki budżetowy sprzęt łamie się przy podjazdach pod krawężnik
Radziu, rozjebałeś NS'A
"Ale se rozjebałeś głowę" i kurwa matoł kurtkę kameruje...
Stal cro mo z założenia ma być przeznaczona do ciężkich obciążeń i z tego co mi wiadomo NS bike dawał dożywotnią gwarancję na ramę, przynajmniej kilka lat temu. Mogę się mylić
mistrz kamerman operatorowiec na oskaru mu dadzą
Hmm... ,,Jak rozjebać NS Bitcha" tak się nazywał na pinkbike, prawda ? Tak poza tym to powinien być karny kutas za dwupółkę w ht ale wolność wyboru, przynajmniej kask miał, też używam tego 661 i jak na ,,najtańszy" kask to jest mega.
AnalTerror666 napisał/a:
A kogo to obchodzi? Rower, to rower a kask to kask.Hmm... ,,Jak rozjebać NS Bitcha" tak się nazywał na pinkbike, prawda ? Tak poza tym to powinien być karny kutas za dwupółkę w ht ale wolność wyboru, przynajmniej kask miał, też używam tego 661 i jak na ,,najtańszy" kask to jest mega.
Tak to jest jak sie dwupółke do ht wpakuje Na własne życzenie to ma Piwko za film
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów