Iron Man
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
pl.wikipedia.org/wiki/Klatka_Faradaya (tu bardziej chodzi o fale radiowe, indukcję, ale efekt taki sam/podobny)
To już nawet mikrofalówki w domu nie macie???
I tu CHODZI o metalowy strój (zabiło by, czy nie) - nie było by takiego fajnego efektu
To już nawet mikrofalówki w domu nie macie???
I tu CHODZI o metalowy strój (zabiło by, czy nie) - nie było by takiego fajnego efektu
@Mechatronic - Życzę powodzenia na egzaminie potwierdzającym kwalifikacje i w przyszłym życiu zawodowym....
P.S - z twoją wiedzą to lepiej pracuj w krematorium, bo nie jednego człowieka usmażysz.....
"Nobody expect the spanish inquisition!!....."
P.S - z twoją wiedzą to lepiej pracuj w krematorium, bo nie jednego człowieka usmażysz.....
nie pyskuj, tylko ucz się...
przesiadujesz na sadisticu po to by się uczyć czy oglądać/czytać/słuchać sadyzmu innych ludzi?
główna strona sadistica to już 4chan, wykop, nasza-klasa, spryciarze w jednym... przeprowadzam się na hard-a, tam chociaż znawcy i napinacze nie zaglądają...
kamuha
To że czegoś nie napisałem nie znaczy, że tego nie wiem.
Odniosłem się tylko i wyłącznie do tego co napisali Devisz i Norbias o izolujących butach.
Ale to już mój błąd, że nie chciało mi się rozpisywać na temat klatki Faradaya itd.
Nie kłóćmy się już bo zaraz tu ktoś wyskoczy i napisze, że ma Linuksa i jest bezpieczny :mrgree:
Korzonek, jak by się trafiła jakaś fajna robota w krematorium to czemu nie
Odniosłem się tylko i wyłącznie do tego co napisali Devisz i Norbias o izolujących butach.
Ale to już mój błąd, że nie chciało mi się rozpisywać na temat klatki Faradaya itd.
Nie kłóćmy się już bo zaraz tu ktoś wyskoczy i napisze, że ma Linuksa i jest bezpieczny :mrgree:
Korzonek, jak by się trafiła jakaś fajna robota w krematorium to czemu nie
Mechatronik_gdz napisał/a:
czemu nie
powiedział mechatronik po maturze...
Dervisz wpada na kolejny temat i pierdoli głupoty -.-
@up Mechatronik_gdz
Aha no tak przecież ten metalowy strój wcale ciała nie dotyka :*
Sam pierdolisz głupoty
@up Mechatronik_gdz
Aha no tak przecież ten metalowy strój wcale ciała nie dotyka :*
Piorunujące wrażenie ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów