📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Catar napisał/a:
@up
wiecie ze on tak specjalnie ?
Anake napisał/a:
Nie, on nie tak serio. A ty i reszta zjebow od ktorych dostales piwo tak serio, ze nie rozpoznajecie tak c🤬jowego trolla?
Gówno prawda, to typowe dzisiaj nazywanie każdego idioty trollem. Sam nie wyklarował nic, więc można uznać, że zrobił z siebie idiotę i ciężko mu to przyznać.
A zjebem to wiesz kogo możesz sobie nazywać, pieprzona p🤬do.
Poza tym, po sympatyku PiS-u można się spodziewać wyłącznie takiego debilizmu

TB303 napisał/a:
Ty tak serio? Musk to jego nazwisko, jełopie!![]()
To był raczej sarkastyczny komentarz... Debilu...

Lordu napisał/a:
To był raczej sarkastyczny komentarz... Debilu...
Nie, nie był... debilu

To każdy się tutaj wyzywać może, ale jak ja napisałem do kogoś "jełopie" to komentarz usunięty, co tu się odp🤬la.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie