📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Presty napisał/a:
nikt nie napisał "ruchałbym".
sadisic upada
bo to jakieś kacapaskie gówno
- Proszę napisać wzór na tablicy. Piszcie: energia równa się... Energia to litera e (wymawiana "je", bo "e" to Э). Duża litera e... Wielka litera E!... równa się! Piszcie "równa się"! RÓW-NA SIE! No co wy tam piszecie!? Jak zapisuje się" równa się"!? Ale nie pionowo! Poziomo ! Energia równa się masa! Litera "m"! Mnożone przez "c". Litera "c"! Nie znacie litery "c"?! Litera "c", ale nie rosyjska! Angielska litera "c"! Rosyjska "s" Bez "Э" ! "S" piszecie, po prostu "s".! Do kwadratu (po rosyjsku "w kwadracie") Nie w takim kwadracie! Nie tak! Wszystko to w kwadracie!? Panie ratuj...! Dwójka, Dwójka tam postawcie być w rogu! ?....? Nie w tym rogu! Dalej, pomyślcie, w którym rogu trzeba postawić dwójkę!
Dla podpowiedzi: E=mc²
Co wy pierdolicie? Ładna dziewczyna.
jbone napisał/a:
e=mc². kurwa niby proste.a zastosuj to do wypicia butelki piwa gdzie e-to to szybkość picia.m -pojemność butelki i c -odległość od radiowozu policji.
Czyli im dalej jest radiowóz tym szybciej pijesz?
@Salieri16000 ,
Kurwa Breżniew nie pasuje... To w sumie trochę jak u nas wstawić Komorow - SKI, Kaczyń- SKI, Kwaśniew- SKI
Kurwa Breżniew nie pasuje... To w sumie trochę jak u nas wstawić Komorow - SKI, Kaczyń- SKI, Kwaśniew- SKI
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów