Na nagraniu doskonale widać, jak przerażona staruszka jest bita i szarpana przez stróżów prawa. Najpierw widzimy funkcjonariusza, po chwili dołącza do niego policjantka. Zakłada na ręce rękawiczki i nagle - bez żadnego powodu - zaczyna bić emerytkę!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżeli chcecie się pośmiać to zapraszam na sekcję komentarzy pod filmem na youtubie
Zabójcza babcia dobrze ze nie zabiła tych cudownych i miłych policjantów myślę że powinni ją paralizatorem przez 20 minut nakurwiać bo nadal mogła ich pozabijać
Ok może i babcia naruszyła nietykalność policjantów i ich znieważyła. Ale to nie jest żaden powód żeby policjant wdawał się w bójkę. Obezwładnienie, kajdanki i na komisariat. Tyle w temacie.
@up
Ale gdzie ta bójka? Poważnie pytam, bo oglądam i nie widzę. Widzę wyrywanie torby z łupem, widzę że potem próbuje wstać po czym znowu się szarpią i zakładają kajdanki.
Powiedziałbym, że siły użyli absolutne minimum (zresztą jakby mocniej szarpnęli to by ją połamali).
Ale gdzie ta bójka? Poważnie pytam, bo oglądam i nie widzę. Widzę wyrywanie torby z łupem, widzę że potem próbuje wstać po czym znowu się szarpią i zakładają kajdanki.
Powiedziałbym, że siły użyli absolutne minimum (zresztą jakby mocniej szarpnęli to by ją połamali).
Kradzież trzeba tępić z pełną stanowczością i niezależnie od tego, kto jest winny, bo potem za te kradzieże płacą normalni ludzie (sklepy to muszą wkalkulować w poziom cenowy). Dlatego też jestem przeciwny tej kwocie poniżej której to wykroczenie, a nie przestępstwo i należy się tylko mandat, którego i tak taka babcia nie zapłaci, bo emerytura jest pewnie mniejsza, niż średnia krajowa. Więc w praktyce jest bezkarna. Niemniej jednak od karania jest sąd, a nie krawężniki, a oni dość często o tym zapominają. Moim zdaniem na filmie nie widać, czy faktycznie byli zaatakowani przez staruszkę. Sorry, ale zdecydowanie wolę, żeby sprawiedliwość była egzekwowana przez wykształconego sędziego, niż takiego matołka z samym liceum.
Cytat:
wolę, żeby sprawiedliwość była egzekwowana przez wykształconego sędziego
Ja już wyrosłem z bajek...
tarcer123 napisał/a:
Naprawde nie widzisz jak ladowala jej salwy?
No właśnie nie. Gdzie ten epicki wpierdol?
Jedyny moment gdzie faktycznie blondyna macha łapami to moment w którym babka wyjeżdża z kopyta. Mnie to wygląda na płaskie na uspokojenie, albo zasłanie się przed łapami babki.
@TB303 Aleś ty durny ciul jesteś. Widać że nie doinformowany. Baba zajebała bułkę i kurwa ogórka a ochroniarz zamiast zapłacić za babke ile 90 gr. ? To wolał wezwać Policje i starszej sie oberwało
Zielonek92 napisał/a:
@TB303 Aleś ty durny ciul jesteś. Widać że nie doinformowany. Baba zajebała bułkę i kurwa ogórka a ochroniarz zamiast zapłacić za babke ile 90 gr. ? To wolał wezwać Policje i starszej sie oberwało
Babka nie dostała za darmo - tylko za stawianie się. A jak jesteś taki chętny płacenia za "babki" to nie ma problemu - podaj dane osobowe, przyczepię do tablicy ogłoszeniowej i sponsoruj, ale z własnej kieszeni ty socjalistyczna kurwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów