Polskie multikulti w UK. Kolejny wyczyn emigranta z ciężarówką w roli głównej. 8 osób zabitych. Najsilniej reprezentowaną narodowość pośród odsiadujących w angielskich więzieniach wyroki za kradzieże, rozboje i wymuszenia przestępców zasili kolejny cebulak - morderca. Mam nadzieję, że zrobią z nim szybki porządek.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
The_Generat napisał/a:
żeby być potencjalnym samobójcą wystarczy poczytać twoje posty
Tylko nie zakładajcie suicide squad
rafalo90 napisał/a:
a zorganizowaną cywilizacją przestępczą która przejmuje nasze ziemie jako ziemie i tak już allaha kurwa twoja autorze w dupe mać.
Jaka tam zorganizowana. W większości to po prostu zwykli bandyci i dzikusy, których można byłoby uspokoić bardzo szybko, tylko trzeba byłoby sięgnąć po tego typu metody
Zamiast tego zamyka się ich w ośrodkach opiekuńczych z kablóweczką, siłką i kilkoma posiłkami dziennie.
To nic dziwnego, że jak za przestępstwo dostajesz nagrodę to się nie boisz tylko kozaczysz.
Niezła gównoburza aż się musiałem od kopa odsunąć żeby nie dostać kałem po głowie A najlepsze jest to ze wszyscy tu prawie mają rację Za polaczka kutas w tchawice, ale za Polaka to tego spitego chujarza nie powinno się uważać. Zwykły patol i kraj powinien się od niego odwrócić i pozbawić obywatelstwa, ale za polaczka i tak chuj w tchawice. Ciężka sprawa Mój ziomek prowadzi firmę transportową z ojcem i faktycznie mówi że są kierowcy po których auta w środku domyć się nie da...Trza by było busa wybebeszyć i złożyć od nowa, ale są też tacy pedanci (należę do nich) co kokpit wyplakują, dywaniki wytrzepią, bo w brudzie to świnie żyją, i taki pedant siada po takim flejtuchu co miał busa 3 dni, jak już został wyczyszczony, i w te 3 dni zajebał busa tak że wyglądał jakby się tam bezdomni wjebali. Ja nie wiem co to za bydło w tym zawodzie, a najlepsze jest to że zarabiają 3 razy tyle co ja mimo że stawiam na rozwój osobisty i sporo potrafię :/ świat stoi na głowie.
Ci co porównują go do terrorysty to się chyba z chujami na łby zamienili.Zabił te osoby,aby mieszkańców UK zastraszyć i krzyczał w chwili wypadku "W imię Jezusa"? On jest zabójcą i powinien za to wisieć,bo jazda pod wpływem jest niczym zabójstwo z premedytacją.
"Kolor skóry nie ma znaczenia, wyznanie także."
Kolor skóry i narodowość nie, wyznanie już bardziej.
Kolor skóry i narodowość nie, wyznanie już bardziej.
Jedziesz sobie spokojnie najebany autostradą nagle Chce Ci się siku i w tym czasie przypierdala Ci w Dupę ciężarówki miłośnik kóz z załadunkiem podobnych sobie....nagle stajesz się winny i najgorszym mordercą ... Chujowa sytuacja jednym zdaniem
gieie napisał/a:
"
Przecież to jest wypadek a nie atak terrorystyczny !!!
Wypadek to jest jak ci pizdnie drzewo na drogę, a w takich sytuacjach nie ma mowy o wypadku tylko o działaniu Z PREMEDYTACJĄ. Rażące naruszanie przepisów ruchu drogowego to nic innego jak działanie z ZAMIAREM EWENTUALNYM - godzenie się na to że swoim czynem możesz kogoś zabić a mimo to to robisz. Tu nie powinno być mowy o żadnym wypadku tylko o morderstwie!
Wy się tutaj wyzywajcie o prace, a ja mam do powiedzenia tylko tyle. Żadna praca nie hańbi, bez znaczenia, czy się robi przy szambie, czy jeździ tirami, czy sprząta trupy, czy też jest się szefuniem i każdemu rozkazuje, albo talerze zmywa. Praca to praca, czasem się trafi lepsza, czasem gorsza. Byleby zrobić to, co trzeba, a nie narzekać.
Za prowadzenie po pijaku powinna być kara jak za morderstwo z premedytacją.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów