Całkiem ładne
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa, ale ona jest prześliczna. Do tego się szanuje i nie odpierdala scen jak inni(chyba, że się mylę to poprawić).
To jest ta dupcia od Harrego Pottera ?
Wszystko fajnie i ładnie. Lubię takie dobre dupy ALE czy to jest ku*wa kwejk jakiś? Jak bym chciał oglądać dupencje to bym znalazł od tego stronkę. Sadol się zjebał przez te kilka lat jak gimby nauczyły się włączać kompa
a niech sobie jest przecież można zawsze scrollować dalej
nice bitch but still lame.
Ja pierdole!! Przecież ja jestem w niej zakochany od podstawówki! :]
co to za pasztet i co wy kurwa w niej widzicie? chujowa jak nasza polityka zagraniczna. amen
Mam dla niej różdzke i trzy najpiekniejsze zaklęcia Pipa Pupa Papa.
kiedys to napisalem i powtorze sie jeszcze raz - mi tam sie ona nie podoba ze wzgledu iz zabardzo mi przypomine corke Tuska :/ a teraz wszyscy zdjecie Katarzyny T. i Emmy i tak pare razy. Mam nadzieje ze spieprzylem Wam dzien
Kurwa przez przypadek wszedłem na kwejka....gdzie banda gimbów podnieca się jakąś przeciętną dziewuchą z harego potera, ja jebie w pizdu jebana kurwa mać.
Wielka pani a nawet kurwa cycków nie ma... noo oczywiście pomijam fakt że całkiem "przypadkiem" świeciła pizdą przed aparatem... kurwa jak każda inna i tyle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów