Całkiem ładne
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa, ale ona jest prześliczna. Do tego się szanuje i nie odpierdala scen jak inni(chyba, że się mylę to poprawić).
To jest ta dupcia od Harrego Pottera ?
Wszystko fajnie i ładnie. Lubię takie dobre dupy ALE czy to jest ku*wa kwejk jakiś? Jak bym chciał oglądać dupencje to bym znalazł od tego stronkę. Sadol się zjebał przez te kilka lat jak gimby nauczyły się włączać kompa
nice bitch but still lame.
Ja pierdole!! Przecież ja jestem w niej zakochany od podstawówki! :]
co to za pasztet i co wy kurwa w niej widzicie? chujowa jak nasza polityka zagraniczna. amen
Mam dla niej różdzke i trzy najpiekniejsze zaklęcia Pipa Pupa Papa.
kiedys to napisalem i powtorze sie jeszcze raz - mi tam sie ona nie podoba ze wzgledu iz zabardzo mi przypomine corke Tuska :/ a teraz wszyscy zdjecie Katarzyny T. i Emmy i tak pare razy. Mam nadzieje ze spieprzylem Wam dzien
Kurwa przez przypadek wszedłem na kwejka....gdzie banda gimbów podnieca się jakąś przeciętną dziewuchą z harego potera, ja jebie w pizdu jebana kurwa mać.
Wielka pani a nawet kurwa cycków nie ma... noo oczywiście pomijam fakt że całkiem "przypadkiem" świeciła pizdą przed aparatem... kurwa jak każda inna i tyle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów