Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Jasno komunikował "miło Cię widzieć " lub "o, fajnie, że jesteś" bez zbędnego pierdolenia.
Ciekawe czy da się na wzór messengera dorzucić możliwość dodawania gifów, ale wtedy pewnie całe SB zawalone będzie animowanymi obrazkami.
Glomp niech wróci, ogólnie z tego co widzę to jest lepiej bo już nie trzeba skrolować w bok, ale wydaje mi się że odstępy między nimi są za duże, można je ciaśniej jakoś ułożyć?
Ciekawe czy da się na wzór messengera dorzucić możliwość dodawania gifów, ale wtedy pewnie całe SB zawalone będzie animowanymi obrazkami.
Też jestem zdania, że dodanie gifów czy podobnych pierdół stworzy cyrk na sb, a wtedy nawet wersja xxl nie pozwoli zbyt wiele odczytać wstecz, bo będą same obrazki.
Co do zmniejszenia odległości między emotami - były mniejsze odstępy, to się emoty zlewały i wyśledzenie tej poszukiwanej było utrudnione, teraz jest OK - mniej emot, nieco posortowane, odległości większe ku lepszej czytelności.
To kiedy wrócą? Dziś rano?
Zaraz po tym jak rozpatrzę wreszcie wniosek o usunięcie Twojego konta i wszystkich danych w związku z RODO, który mi wysłałeś po tym jak zmieniłem ikonkę piwa.
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmZaraz po tym jak rozpatrzę wreszcie wniosek o usunięcie Twojego konta i wszystkich danych w związku z RODO, który mi wysłałeś po tym jak zmieniłem ikonkę piwa.
@Centurion: Naprawdę? Myślałem, że mnie olałeś. Daj znać. Pamiętaj o wszystkich postach i piwach. To tylko jedna przemyślana kwerenda SQL. Choć piwo jest już OK, lud się zbuntował, król się poddał, tak jeszcze tu trochę chujowizny zostało
Piszę serio. Pełny wymaz mnie interesuje i jak jest możliwy, to możesz klikać nawet teraz.
Zaraz po tym jak rozpatrzę wreszcie wniosek o usunięcie Twojego konta i wszystkich danych w związku z RODO, który mi wysłałeś po tym jak zmieniłem ikonkę piwa.
Nie wierzę że to się stało.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów