![](https://i.sadistic.pl/images/avatars/2_1934800314668a31e23dbc2.jpg)
podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
Chcesz recepetę na medyczną marihuanę? >> KLIKNIJ TUTAJ << i powiedz, że jesteś od LisaGlomp niech wróci, ogólnie z tego co widzę to jest lepiej bo już nie trzeba skrolować w bok, ale wydaje mi się że odstępy między nimi są za duże, można je ciaśniej jakoś ułożyć?
Ciekawe czy da się na wzór messengera dorzucić możliwość dodawania gifów, ale wtedy pewnie całe SB zawalone będzie animowanymi obrazkami.
To kiedy wrócą? Dziś rano?
podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmZaraz po tym jak rozpatrzę wreszcie wniosek o usunięcie Twojego konta i wszystkich danych w związku z RODO, który mi wysłałeś po tym jak zmieniłem ikonkę piwa.
podpis użytkownika
Chcesz recepetę na medyczną marihuanę? >> KLIKNIJ TUTAJ << i powiedz, że jesteś od Lisa@Centurion: Naprawdę? Myślałem, że mnie olałeś. Daj znać. Pamiętaj o wszystkich postach i piwach. To tylko jedna przemyślana kwerenda SQL. Choć piwo jest już OK, lud się zbuntował, król się poddał, tak jeszcze tu trochę chujowizny zostało
Piszę serio. Pełny wymaz mnie interesuje i jak jest możliwy, to możesz klikać nawet teraz.
podpis użytkownika
Chcesz recepetę na medyczną marihuanę? >> KLIKNIJ TUTAJ << i powiedz, że jesteś od LisaZaraz po tym jak rozpatrzę wreszcie wniosek o usunięcie Twojego konta i wszystkich danych w związku z RODO, który mi wysłałeś po tym jak zmieniłem ikonkę piwa.