18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Emotikony 2019
Centurion • 2019-01-08, 0:06
Tak się zastanawiam czy jest sens je w ogóle ruszać. Walą starocią ale z drugiej strony są tak unikalne, że gotowych na pewno się nie znajdzie, oprócz tych najpopularniejszych. Ogólnie może by się znalazł jakiś grafik, który by przygotował (nie za darmo) całego odświeżonego packa dla nas, w jednym standardzie. Sprawa nie jest jednak prosta bo niektóre z nich są animowane.

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
d................a 2019-01-18, 8:03 1
Zwracam się z prośbą o przywrócenie emotki, o której pisze Bobas. Glomp był unikatowy i intergrował użytkowników.
Jasno komunikował "miło Cię widzieć " lub "o, fajnie, że jesteś" bez zbędnego pierdolenia.
Zgłoś
i................y 2019-01-18, 9:11
NIkt tego nie używał, więc wyleciał.
Zgłoś
~Velture 2019-01-18, 9:42
Glompa wyjebal?

Nie no kurwa to jedna z popularniejszych emotek na sb.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2019-01-18, 10:38
Glompa szkoda, to moje ulubiene było. W sumie, to używam raptem kilka emotek, które umiem wpisać z palca więc reszty nie żałuję. Dobrze, że wyleciała , bo mnie godziła w serduszko.

Chcesz dołączyć do elitarnej grupy ~Sadystów? Złóż podanie już dziś.
Zgłoś
~olivier 2019-01-18, 11:17
Emotka wyleciała, ale przekaz pozostanie wieczny

Niewiarygodny, a jednak godny wiary....
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2019-01-18, 11:41
Żebym Ci zaraz nie zrobił przekazu.

Zgłoś
~PowerBoBass 2019-01-18, 17:59
Glomp powrócił, dziękujemy
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2019-01-18, 18:37
Kurwa i też.

Zgłoś
Ludomir 2019-01-18, 20:57
Glomp niech wróci, ogólnie z tego co widzę to jest lepiej bo już nie trzeba skrolować w bok, ale wydaje mi się że odstępy między nimi są za duże, można je ciaśniej jakoś ułożyć?

Ciekawe czy da się na wzór messengera dorzucić możliwość dodawania gifów, ale wtedy pewnie całe SB zawalone będzie animowanymi obrazkami.

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Zgłoś
~PowerBoBass 2019-01-18, 21:58
Ludomir napisał/a:

Glomp niech wróci, ogólnie z tego co widzę to jest lepiej bo już nie trzeba skrolować w bok, ale wydaje mi się że odstępy między nimi są za duże, można je ciaśniej jakoś ułożyć?

Ciekawe czy da się na wzór messengera dorzucić możliwość dodawania gifów, ale wtedy pewnie całe SB zawalone będzie animowanymi obrazkami.

Też jestem zdania, że dodanie gifów czy podobnych pierdół stworzy cyrk na sb, a wtedy nawet wersja xxl nie pozwoli zbyt wiele odczytać wstecz, bo będą same obrazki.

Co do zmniejszenia odległości między emotami - były mniejsze odstępy, to się emoty zlewały i wyśledzenie tej poszukiwanej było utrudnione, teraz jest OK - mniej emot, nieco posortowane, odległości większe ku lepszej czytelności.
Zgłoś
Centurion 2019-01-19, 11:45 8
Rebeliant napisał/a:

To kiedy wrócą? Dziś rano?

Zaraz po tym jak rozpatrzę wreszcie wniosek o usunięcie Twojego konta i wszystkich danych w związku z RODO, który mi wysłałeś po tym jak zmieniłem ikonkę piwa.

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
~Velture 2019-01-19, 13:32 1
Centurion napisał/a:

Zaraz po tym jak rozpatrzę wreszcie wniosek o usunięcie Twojego konta i wszystkich danych w związku z RODO, który mi wysłałeś po tym jak zmieniłem ikonkę piwa.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Zgłoś
~Velture 2019-01-19, 14:07 1
Rebeliant napisał/a:

@Centurion: Naprawdę? Myślałem, że mnie olałeś. Daj znać. Pamiętaj o wszystkich postach i piwach. To tylko jedna przemyślana kwerenda SQL. Choć piwo jest już OK, lud się zbuntował, król się poddał, tak jeszcze tu trochę chujowizny zostało
Piszę serio. Pełny wymaz mnie interesuje i jak jest możliwy, to możesz klikać nawet teraz.

Zgłoś
~PowerBoBass 2019-01-19, 17:12
@up ale co to za cytat, skąd?

PS zostały jego posty cytowane przez innych w postach.
Zgłoś
a................h 2019-01-23, 7:59
Centurion napisał/a:

Nie wierzę że to się stało.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów