Widowiskowe gleby, fajne dialogi i pasja płynąca prosto z serca.
Darujcie sobie batalię w komentarzach o linkach, ściółkach leśnych i innych bzdetach. Pozdro
To wlasnie mnie rozpierdala. Barany jebane - bo tak tylko mozna nazwac tych pajacow. Jako taka udalo im sie "wybic" bo nie musza odkladac od pierwszego do pierwszego i co ? No jasne trzeba koniecznie quada lub enduro kupic. Koniecznie kamerki GOPRO i jeszcze ubranka - zeby wygladac profesjonalnie. Pozniej na Failarmy jak widze jakis pajacow na enduro to prawie zawsze slychac - oooo KURWA !
Ja pierdole - przechodze do wlasciwego bUlu dupska - sport to fajna sprawie, zgadza sie, ale jak juz udajecie takich sportowcow to idzcie pojeby na tor, nauczcie sie jezdzic a jak juz sie nauczycie to jazda na zawody, jesli tylko dla zabawy to nie zalujcie tej kasy i kupcie sobie kilkanascie hektarow lasow i napierdalajcie tam caly Bozy dzien.
Dlaczego pierdolce musicie jezdzic nie po swoim ? Jestescie odpowiednikiem debili na 15 letnim kawasaki ninja kupionym w niemcach, ktorym mozna zapierdalac po miescie.
Zycze wam serdecznie - polamanych kregoslupow i rozpietych linek.
ps. nie kurwa nie mieszkam w polsce, dobrze mi sie zyje, stac mnie na wszystko (w granicach rozsadku) a taki motorek moge kupic za 1/3 wyplaty wiec bez pierdolenia, ze zazdroszcze.
125 cc ma 43 konie to w huj dużo bo masa mała do 90 kg plus dajmy chłoptasia 50 kg to razem 140 kg przy 125cc czyli na kg masz 0,3 km tye to jo komar miał a np sx125 ktm
jechał ktos jak wrażenie bo to patrząc na papier demon że ja pierdole przyspieszenie pewno szczęke wyrywa