Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
...i nie pojeździ na uczelnię ze 2 tygodnie
ok, gdybym był sam to jeszcze może bym się tak bawił i zarabiał ale gdy decyduję się na miłość to kurwa nie i chuj. sam kurwa jestem śpiewakiem, co też wymaga rozgłosu jak się chce zarabiać i być popularnym ale nie muszę tego robić odrazu kurwa artystycznymi nagimi zjęciami co doprowadzi do orgazmu każdą napotkaną fankę. i tego samego wymaga do kobiet. dlatego zawsze gdy poznawalem jakąś dziewczynę to prwaodziłem w rozmowie ciche sledztwo, czy jest modelka, aktorka, szmatą czy chuj wie co jeszcze, bo zarabianie swoim ciałem to poprostu prostytucja albo brak umiejętności i nic więcej. i jebie mnie czy to akt, czy "wyrafinowana sztuka". teraz wszedzie musza być kurwa cycki i kutasy, jebane dziwki, zachowajcie to dla swoich partnerów, a nie dla pieniędzy.
wybaczcie narzekanie nie na temat filmu ale sie wkurwilem dziwkartstem i jestem podpity, inaczej sie tu nie udzielam zreszta drodzy sadole.
obejrzałem te zdjecia z ciekawości co tam panowie podsyłali w komanetarzech ze skanami z Playboya, bo pamietam ta mlodą z tego serialu poprzez moja byłą która mnie karmiła tym gównem, ale kurwa mimo tego, że byście ją wyjebali, to nie zgodzicie się ze mną, że to zwykła jebana dziwka i szmata? mowi w wywiadzie, że rozpłakała się po sesji w samochodzie z narzeczonym. przecież jakbym miał taką dziewczyne, która chciała by sprzedać swoje ciało to bym odrazu jej wyrwał serce kurwa gołą dłonią.
ok, gdybym był sam to jeszcze może bym się tak bawił i zarabiał ale gdy decyduję się na miłość to kurwa nie i chuj. sam kurwa jestem śpiewakiem, co też wymaga rozgłosu jak się chce zarabiać i być popularnym ale nie muszę tego robić odrazu kurwa artystycznymi nagimi zjęciami co doprowadzi do orgazmu każdą napotkaną fankę. i tego samego wymaga do kobiet. dlatego zawsze gdy poznawalem jakąś dziewczynę to prwaodziłem w rozmowie ciche sledztwo, czy jest modelka, aktorka, szmatą czy chuj wie co jeszcze, bo zarabianie swoim ciałem to poprostu prostytucja albo brak umiejętności i nic więcej. i jebie mnie czy to akt, czy "wyrafinowana sztuka". teraz wszedzie musza być kurwa cycki i kutasy, jebane dziwki, zachowajcie to dla swoich partnerów, a nie dla pieniędzy.
wybaczcie narzekanie nie na temat filmu ale sie wkurwilem dziwkartstem i jestem podpity, inaczej sie tu nie udzielam zreszta drodzy sadole.
Stary, wyjdź z talerza bo Cię frytki napierdolą. Przeczytałem dwa zdania Twojej wypowiedzi....Na co? Po co? Odejdź.
Stary, wyjdź z talerza bo Cię frytki napierdolą. Przeczytałem dwa zdania Twojej wypowiedzi....Na co? Po co? Odejdź.
Na co? Po co? Nie umiesz czytać? Wybacz, przecież tylko dwa zdania twoje oczy ośmieliły zobaczyc, więc chuja się dowiedziałeś. Człowiek absolutnie spełniony w miłości i doświadczony w przeszłości różnymi innymi kobietami ma dość kurestwa na każdym kroku. Myślę, że nie będę samotny w tym poglądzie.
Frytki mnie napierdolą? Co to za nowoczesne porównania? Oszczędze sobie takich "zawiłych" i grzecznych odpowiedzi z "odejdz" na czele i powiem Ci poprostu wypierdalaj, choc i tak nie wiem kim jestes i mam cie w dupie. pozdrawiam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów