Ale już nie będzie, bo nie żyje. Jacksonville, Florida
Ale już nie będzie, bo nie żyje. Jacksonville, Florida
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Na kończynę można założyć opaskę uciskową, a w torsie jest tuzin miejsc, które uśmiercą w kilka sekund i nic nie można na to zaradzić.
Następny co się filmów naoglądał i pierdoli o strzelaniu w nogi. Po pierwsze w nogi ciężej jest w ogóle trafić, a po drugie jak policjant używa broni to żeby zlikwidować zagrożenie, a nie unieszkodliwić jakiegoś patusa z kosą. Do tego mają paralizatory. A tak pomijając temat w co powinni byli strzelać, jak wyciągasz nóż gdy goni Cię kilku policjantów licz się z tym że mają prawo Cię odjebać. Nie szkoda debila
Nie ze trafić w tętnice. Dużo trudniej trafić w nogi, a napastnik po trafienie często w nogi nadal stanowi duze zagrożenie zycia. Uczą, aby neutralizować zagrożenie, a nie dać mu czas na odpowiedź. Strzelać w korus i koniec.
Ps. Jakim idiota trzeba być żeby trzymać noz przy bandzie ludzi z klamkami uczonych by strzelać po paru krzykach. Idiota mniej jak bambus piwko leci
Jeszcze po nogach ryzyko rykoszetu
Jakoś trudno mi nie odnieść wrażenia, że celowo został zabity. Gość miał nóż, ale nie szedł w kierunku policjantów tylko uciekał. Mogli raczej bezpiecznie oddać parę strzałów w nogi. Może nie potrafią inaczej niż w środek masy?
Policjantom nie wolno strzelać w nogi bo trudniej jest tak trafić i rykoszet leci w przypadkowych ludzi
Następny co się filmów naoglądał i pierdoli o strzelaniu w nogi. Po pierwsze w nogi ciężej jest w ogóle trafić, a po drugie jak policjant używa broni to żeby zlikwidować zagrożenie, a nie unieszkodliwić jakiegoś patusa z kosą. Do tego mają paralizatory. A tak pomijając temat w co powinni byli strzelać, jak wyciągasz nóż gdy goni Cię kilku policjantów licz się z tym że mają prawo Cię odjebać. Nie szkoda debila
Chyba Ty się na oglądałeś za dużo filmów. Opowiedz mi o jakim zagrożeniu tutaj mówisz? Gość był pod płotem na ogrodzonym parkingu w miejscu gdzie gołym okiem widać że nie ma postronnych osób. Jak według Ciebie strzelanie w kierunku ziemi miało wywołać większe zagrożenie niż strzały oddane w kierunku metalowych prętów płotu w kierunku rozległego pola z budynkami gdzie właśnie podjeżdżały samochody - zwłaszcza, że według Ciebie dla policjanta wyzwaniem było trafić w nogi z odległości 2m?
To była zwyczajna egzekucja ewentualnie debil z policji z szybkim spustem, który nie panuje nad emocjami i nie potrafi ocenić prawidłowo zagrożenia i sytuacji.
W nogi się nie strzela bo dużo łatwiej trafić w tętnice. A po jej trafieniu pozostaje kilka sekunda zanim się wykrwawisz.
na 17 naboi - wystrzelił 15 ostrzegawczych i jeden celowy. widocznie buk tak chciał i go pokarciło...
a i jeden w pamięci...
Nie jest mi go jakoś specjalnie szkoda, ale dostał 5 kulek, jak już na ziemi leżał, więc policjant pewnie straci pracę.
raczej dostał awans...
poza tym nie ma pewności, że to nie był polaczek, który ze względu na poziom inelektu, w hameryce kwalifikuje się tuż, tuż za mudzinami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów