Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Człowieku, fakt że kraje zachodnie przyjęły tych drani świadczy o tych krajach jak najlepiej. Dali im szansę lepszego życia, coś na co Polska nigdy by się nie odważyła. To wielki test człowieczeństwa. Fakt że te bambusy po tym depczą, zamiast z tego bogactwa korzystać, oraz Wasza polacka radość w stylu "a nie mówiłem..." pokazują tylko jak bardzo nie rozumiecie cywilizowanego świata. Podobnie jak te bambusy.
Ale sądzisz bzdury...
Człowieku, fakt że kraje zachodnie przyjęły tych drani świadczy o tych krajach jak najlepiej. Dali im szansę lepszego życia, coś na co Polska nigdy by się nie odważyła. To wielki test człowieczeństwa. Fakt że te bambusy po tym depczą, zamiast z tego bogactwa korzystać, oraz Wasza polacka radość w stylu "a nie mówiłem..." pokazują tylko jak bardzo nie rozumiecie cywilizowanego świata. Podobnie jak te bambusy.
dlatego ludzie jak ty nie powinni glosowac bo nie znaja pojecia bezpieczenstwa narodowego - to jak z socjalizmem - nigdzie nie dziala i nie dzialal ale teraz lewica zrobi lepiej bo przeciez 'to nie byl prawdziwy socjalizm" - wsrod tych ludzi wiekszosc to kryminalisci i lenie - a ich normalni ziomkowie sie ich wstydza. pytanie czy dla tego 1% nomlranych powinnismy ryzykowac nasza codziennosc? miec getta pelne arabow? - pokazmy czlowieczenstwo a to ze nas zajebia od srodka to nie wazne.. oprocz czlowieczenstwa trzeba miec rowniez inteligencje i instyknt przetrwania a nie jak lewica - dzialanie emocjami "ohhh jaki ladny tygrysek, nie odpedzajmy go jak podchodzi blisko do placu zabaw.... przeciez jest taki puchaty i nic nikomu nie robi"
Austriacki akwarelista robi fiflaki w grobie.
Kręci się jak globus O święta ironio co pozostało ze wspaniałej aryjskiej rasy panów
nawt lato z radiem nie jest tak pojebane, jak twoje poglądy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów