Myślę, że film nie wymaga komentarza.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
2:34 Mirko Cro Crop ??
Taki strzał to jakbyś dostał Baseballem w udo. Ale pewnie pryszczate grubaski z zawiścią stwierdzą że to nie jest sport i ogólnie chujnia z grzybnią... zalecam się nie przejmować wypowiedziami takich baranów
A co do filmiku, Ernesto jest technicznie genialny
A co do filmiku, Ernesto jest technicznie genialny
Hrabia Drapula napisał/a:
bić się nie umie to kopie
a nogi ma silne bo przed białymi spierdalał że by go nie złapali
że by
myślę że jakość tego filmiku wymaga komentarza....
Ushiro Mawashi napisał/a:
sory winetu ale za coś takiego jest karny kutas od moderatora
Cytat:
4.2. Każde zdjęcie lub materiał wideo powinno być poprzedzone tekstem, opisującym jego zawartość.
Ernesto Frits Hoost (ur. 11 lipca 1965 w Heemskerk) – utytułowany holenderski kick-boxer, czterokrotny mistrz K-1 World Grand Prix.
Sporty walki zaczął uprawiać w wieku 15 lat. Swój pierwszy tytuł zdobył w październiku 1987 roku, zostając mistrzem Holandii w boksie tajskim. Wkrótce potem, w 1988 roku, przeszedł na zawodowstwo. W kolejnych latach zdobywał tytuły mistrzowskie w boksie tajskim, savate i kick-boxingu.
W 1993 roku zadebiutował w K-1, biorąc udział w pierwszym historycznym turnieju o mistrzostwo K-1 Grand Prix w Tokio. Zajął drugie miejsce – w finale przegrał przez nokaut z Branko Cikaticiem. W tym samym roku został w Tokio mistrzem K-1 w wadze półciężkiej (K-2 Grand Prix).
W ciągu następnych lat ugruntował swoją pozycję w światowej elicie kick-boxingu, jedenastokrotnie występując w Finale K-1 World GP. Wygrał cztery razy (1997, 1999, 2000, 2002), co czyni go obok Semmy'ego Schilta najbardziej utytułowanym zawodnikiem K-1 w historii.
Zawodniczą karierę zakończył w 2006 roku, gdy przegrał w półfinale K-1 World GP z broniącym tytułu Semmym Schiltem. W sumie stoczył 118 zawodowych walk (98 zwycięstw (62 KO) – 19 porażek – 1 remis).
Jest trenerem kick-boxingu oraz komentatorem sportów walki. W Amsterdamie prowadzi własny gym "Team Mr. Perfect". Wśród jego podopiecznych są lub byli m.in. Paweł Słowiński, Patrick Barry i Tyrone Spong.
Proszę bardzo. Niestety nie mogę już edytowac.
Jako ciekawostke dodam, ze Ernesto przegrał z Bob Sappem z którym Pudzian poradził sobie w kilkadziesiąt sekund.
Sporty walki zaczął uprawiać w wieku 15 lat. Swój pierwszy tytuł zdobył w październiku 1987 roku, zostając mistrzem Holandii w boksie tajskim. Wkrótce potem, w 1988 roku, przeszedł na zawodowstwo. W kolejnych latach zdobywał tytuły mistrzowskie w boksie tajskim, savate i kick-boxingu.
W 1993 roku zadebiutował w K-1, biorąc udział w pierwszym historycznym turnieju o mistrzostwo K-1 Grand Prix w Tokio. Zajął drugie miejsce – w finale przegrał przez nokaut z Branko Cikaticiem. W tym samym roku został w Tokio mistrzem K-1 w wadze półciężkiej (K-2 Grand Prix).
W ciągu następnych lat ugruntował swoją pozycję w światowej elicie kick-boxingu, jedenastokrotnie występując w Finale K-1 World GP. Wygrał cztery razy (1997, 1999, 2000, 2002), co czyni go obok Semmy'ego Schilta najbardziej utytułowanym zawodnikiem K-1 w historii.
Zawodniczą karierę zakończył w 2006 roku, gdy przegrał w półfinale K-1 World GP z broniącym tytułu Semmym Schiltem. W sumie stoczył 118 zawodowych walk (98 zwycięstw (62 KO) – 19 porażek – 1 remis).
Jest trenerem kick-boxingu oraz komentatorem sportów walki. W Amsterdamie prowadzi własny gym "Team Mr. Perfect". Wśród jego podopiecznych są lub byli m.in. Paweł Słowiński, Patrick Barry i Tyrone Spong.
Proszę bardzo. Niestety nie mogę już edytowac.
Jako ciekawostke dodam, ze Ernesto przegrał z Bob Sappem z którym Pudzian poradził sobie w kilkadziesiąt sekund.
Bardzo charakterystyczne kopnięcie nie tylko dla boksu tajskiego, ale i dla karate kyokushin. Zresztą baaardzo skuteczne
ktoś tam wyżej pisze że Ernest nie potrafi się bić... ja wielkim jego fanem również nie jestem, ale nie bez kozery miał ksywę mr. perfect, zobacz jak wali seriami to w każdej płaszczyźnie głowa, korpus i lowek na udo a to wszystko z jaką precyzja
nie ma co, skilla miał!
nie ma co, skilla miał!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów