Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I myślisz że teraz jesteś zajebisty? Bo w owczym pędzie podpisujesz się pod ateistycznymi hasłami, bo tak jest modnie na sadolu?
A prawda jest taka że co niedziele zap🤬lasz za rączkę z mamusią do kościoła. Jesteś conajmniej żenujący.
Trzeba być poj🤬ym, żeby chodzić do kościoła.

Teraz mi pewnie napiszesz, że jestem jakimś smarkiem co się codziennie onanizuje do lustra i swoją frustracje wylewają takimi komentarzami na sadolu...![]()
Błąd- nie dyskutuję z idiotami

Fejk fejkiem ale jakbym zobaczył coś takiego to zesrałbym się ze strachu....
Jakby wybuchła u nas wojna. Wróg zostałby zawalony gównem.
Takie mamy odważne pokolenie.
pochód? Zaraz sie zaczyna.
O k🤬a! Zapomniałem

Widze ze Ty bronisz pokrzywdzonych ateistów... a no pewnie ze jako katolik musi/moze tępic takiego, bo kiedys tak było i teraz tez tak mogło by byctyle ze nikt pala w dupsko Ci nie wsadzi, a k🤬a szkoda, by było na co popatrzec
![]()
nie wiem czy jestes gleboko wierzacy, czy po prostu jestes idiota, czy ja gdzies napisalem ze jestem ateista ?!
zadam Ci pytanie, jestes Wierzącym Katolikiem ?
nie wiem czy jestes gleboko wierzacy, czy po prostu jestes idiota, czy ja gdzies napisalem ze jestem ateista ?!
zadam Ci pytanie, jestes Wierzącym Katolikiem ?
no skoro sie mnie pytasz to Ci powiem

1. W rózne rzeczy wierze, nie sprecyzowałes tutaj pytania.
2. Nie, skoro juz pytasz

3. Powinienes sam to wiedziec no ale pytasz wiec spoko, nie napisałes.
4. No chodze do koscioła i wierze w Boga boo ktos mówił ze sie opłaca wierzyc niz nie wierzyc ;>
jeszcze jakies pytania

Błąd- nie dyskutuję z idiotami
O! A teraz po jednym poście stwierdzasz, że jestem idiotą? Kontynuuj,proszę, może dowiem się czegoś nowego o sobie

no skoro sie mnie pytasz to Ci powiemnie wiesz to Cie oswiece. zaczynam od pierwszego pytania:
1. W rózne rzeczy wierze, nie sprecyzowałes tutaj pytania.
2. Nie, skoro juz pytasz![]()
3. Powinienes sam to wiedziec no ale pytasz wiec spoko, nie napisałes.
4. No chodze do koscioła i wierze w Boga boo ktos mówił ze sie opłaca wierzyc niz nie wierzyc ;>
jeszcze jakies pytaniaBo nie mam czasu na poj🤬ych ludzi jak Ty... wybacz
hmmm?? czy poj🤬iem nie jest wierzenie a nie praktykowanie ? -.- skoro wierzysz, powinienes to chyba praktykowac prawda? z tego Co sie orientuje, religia chrzescijanska, potepia takich debili, ktorzy zaprzeczaja prostej logice -.-
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie