Jak widać po filmiku ludzie przeżywają nie tylko emocje związane z "realnym" sportem, ale także i eSportem który co raz prężniej rozwija się także i w Polsce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
animalus napisał/a:
rozumiem jeszcze grać.. ale oglądać jak ktoś gra? pojebana strata czasu
oglądać jak 22 pedałów biega za piłką ? pojebana strata czasu
Nie rozumiem tych wszystkich WIESNIAKOW hejtujacych pro gamerow, ze siedza tylko przed kompami i graja. A wy kurwa co robicie? jebany brudasy siedza na sadolu i ogladaja caly dzien dzieci potracone przez samochod czy rozjechanego kota... ja pierdole bol dupy ograniczonych umyslowo wiesniakow nie zna granic...
Za Esport zawsze wielkie piwo! siedze w grach od lat i jest to poniekad moja pasja.
Za Esport zawsze wielkie piwo! siedze w grach od lat i jest to poniekad moja pasja.
Polacy stoją dobrze w wielu rzeczach, ale zjebane społeczeństwo patrzy na tych patałachów kaleczących w piłkę nożna - a ta dumna nazwa "sport narodowy"? Taki chuj!
I tak pierdolą niektórzy -
Co kurwa, dupa boli, bo ktoś jest w coś lepszy od was? Bo gracie w CODa, Fife, LOLa i chuja z tego macie - najwyżej słuchanie mamy, która wam każe coś robić, a wy kurwa napierdalacie dalej?
W Polsce i reszcie Europy jest wzrost zainteresowania sportami elektronicznymi - przykład IEM w Katowicach
I mamy ogarów takich, którzy młócą równo wszystkich kitajców czy chuj wie kogo jeszcze - nic tylko się cieszyć i propagować to bardziej. Ale gdzie by tam, przecież jebani hejterzy zawsze do beczki miodu dojebią drugą beczkę dziegdźiu, a potem od święta słychać mała wzmiankę że jest złoto czy srebro na WCG, że esportowa impreza w Katowicach została nazwana jedną z najlepszych na świecie... Ech..
JA PIERDOLE, przez takich kurwa ludzi Polska teraz wygląda tak jak wygląda - jak się komuś coś uda, to kurwa 10 innych będzie życzyło źle.
Wszystkim hejterom - i wypierdalać do roboty, a nie beczeć w grze...
I tak pierdolą niektórzy -
Cytat:
eSport nie to nie sport...
Cytat:
e-sport to chyba jedyny sport gdzie lamagi i frajerzy maja szanse zaistniec :]
Cytat:
eSport w dzisiejszych czasach to banda debili ktora gra w gry
Co kurwa, dupa boli, bo ktoś jest w coś lepszy od was? Bo gracie w CODa, Fife, LOLa i chuja z tego macie - najwyżej słuchanie mamy, która wam każe coś robić, a wy kurwa napierdalacie dalej?
W Polsce i reszcie Europy jest wzrost zainteresowania sportami elektronicznymi - przykład IEM w Katowicach
I mamy ogarów takich, którzy młócą równo wszystkich kitajców czy chuj wie kogo jeszcze - nic tylko się cieszyć i propagować to bardziej. Ale gdzie by tam, przecież jebani hejterzy zawsze do beczki miodu dojebią drugą beczkę dziegdźiu, a potem od święta słychać mała wzmiankę że jest złoto czy srebro na WCG, że esportowa impreza w Katowicach została nazwana jedną z najlepszych na świecie... Ech..
JA PIERDOLE, przez takich kurwa ludzi Polska teraz wygląda tak jak wygląda - jak się komuś coś uda, to kurwa 10 innych będzie życzyło źle.
Wszystkim hejterom - i wypierdalać do roboty, a nie beczeć w grze...
Po jakiego chuja mieszacie sport z e-Sportem? To są dwa różne terminy inaczej definiowane. To tak jak porównywać ser do twaroga...
Warto dodać, że na ten IEM w Katowicach to od chuja ludzie NIE WESZŁO, w sumie grube kilkadziesiąt tysięcy ludzi przyjechało, tyle ile w sumie chodzi... na 10 zespółów od doła tabeli w ekstraklasie razem wziętych.
Komentatorzy dra mordę jak opętani, a na ekranie nic się nie dzieje, tylko jakieś mrugające kolorki, jak oni coś w tej pedalskiej tęczy zobaczyli?
stanął mi
Rivalez napisał/a:
stanął mi
Leć się pochwalić rodzinie - pierwsza erekcja dla nastolatka to sukces!
Najlepsze 5k zonica old time
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów