Autorka wybrała idealnie utwór do coveru. Czyżby się z nim utożsamiała? Piękny głos, piękna dziewczyna... Z resztą zobaczcie sami.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy to tylko takie złudzenie optyczne, czy ona faktycznie ciągle coś wpierdala? Ja pierdolę, jakie combo.
... szybko, gdzie jest harpun bo odplynie na glebsza wode
czy fakt że zwymiotowałem po obejrzeniu tego filmu na perski dywan sąsiadki z 2 pietra przez otwarte okno (bloki stoją 20m od siebie) może być zaskakujący ?
jesteście sadystyczni -.- dziewczyna patrzy na wszystko z przymrużeniem oka
ps: włos na klacie....
ps: włos na klacie....
Jest tak gruba, ze zwały tłuszczu na mordzie powodują ze niedługo nie będzie nic widziała ;D
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
tłucznik ktorego egzystencja polega na zarciu. Dlaczego tlusciochy jak sie do czegos przygotowuja robia takie mlaskniecia jakby cos zarli ? Od tego wpierdalania tiki dostaja czy jak ?
siostra kuli jednak geny to geny
Czyżby nieudany produkt Michelin ? A do tego śpiewa, je, pije, śpi. Niedługo jak na reklamach będzie się pod samochody wpierdalać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów