Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce.
Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie rozumiem jak mozna sie jarac tym gownem?
jedne sprzedawczykowate niepelnosrpawne polaczkikopaczki pileczki remisuja z innymi jeszcze gorszymi sprzedawczykami...juz lepiej jest kibicowac gimbusom z cs 1.6 niz tym zerom ktore nic nie potrafia i tylko ośmieszają nasz kraj
Musisz chyba rzadko wychodzić z kuchni, skoro pieprzysz takie głupoty.
Nasza kadra owszem, nie imponuje. Jednak piłkarze w klubach, to co innego.
Lewandowski został w zeszłym sezonie najlepszym graczem bundesligi, jednej z najmocniejszych lig europejskich. Szczęsnego przed kontuzją na wyspach chwalili non stop. Piszczek był niejednokrotnie wybierany do jedenastki kolejki, a nawet do jedenastki sezonu. Niektórymi bramkami Błaszczykowskiego podniecały się tysiące dortmundczyków.
Ireneusz Jeleń robił w Auxerre autentyczną furorę, wprowadził klub do ligi mistrzów, dokonywał niekiedy cudów, np.
Grzegorz Krychowiak, podstawowy zawodnik Reims, 5 drużyny ligi francuskiej, zbierających świetne recenzje. Zbierający również dobre noty Kamil Glik, zawodnik zespołu Seria A, konkretnie Torino. Artur Sobiech, strzelający bramki dla Hannoveru.
A i jeszcze w ubiegłym sezonie na wiosnę w pucharach grały dwa nasze kluby, Wisła i Legia.
Nie jest tak źle z naszymi piłkarzami, ale oczywiście, najlepiej coś ocenić na podstawie wyników kadry prowadzonej przez trenera bez matury, który pieprzył robotę w każdym klubie który prowadził na przestrzeni ostatnich 10 lat.
W ostatni piątek nasza reprezentacja zagrała naprawdę przyzwoity mecz z RPA, a we wtorek zmierzą się z osłabionymi Angolami i jakoś irracjonalnie, mam nadzieję na remis.
Więc tak, dumni po zwycięstwie, wierni po porażce
A, jeszcze tabela:
Wyjątek tylko potwierdza regułę, ale jaraj się tym dalej.
Zawsze możesz jeszcze przytoczyć 74 rok.
Dodajcie 8 do 14 i macie średni wiek naszej kadry na euro.
8+14 = 22
Średni wiek naszej kadry na euro to 25,69.
Czemu kłamiesz, do kurwy nędzy?
8+14 = 22
Średni wiek naszej kadry na euro to 25,69.
Czemu kłamiesz, do k***y nędzy?
ja pierdolę, a myślisz, że przed 2004 szkolenie polskiej młodzieży wyglądało inaczej?
Polaczki jak zwykle wszystko zle nic sie nie podoba rzad ch*jowy itp , itd . Ten narod nigdy nie zmadrzeje czemu k***a ludzie nie doceniacie to co macie tylko wiecznie narzekacie ja pie**ole zygac sie chce jak widze j***ne gimbusy ktore nie wiedza co to zycie tylko 24h/7 na kompie i hejtuja, nawet czesc doroslych ludzi ktorzy placza ze Polska to tamto i owamto
no niedługo trzeba będzie wznosić modły dziękczynne, że donek rozjebał gospodarkę, a mógł przecież zabić. Jebany leming się odezwał
wypie**alac na wyspy albo na jakies inne wyp*zdwo gdzie bedziecie jebac za gowniane pieniadze na zmywaku czy w jakims pie**olonym Mc Donaldzie za 200 funciakow tyg
5 tysi na miesiąc to na pewno mniej niż polskie 1500, a w Hiszpanii, Grecji i Włoszech ludzie umierają z głodu...dlatego, że zaczęło brakować im na restauracje i nie chce im się gotować. Tępy tłuku ty będziesz wypierdalał z tego kraju razem z resztą zjebów, tylko poczekaj n a wybory
Tak dalej z taka mentalnoscia to napewno w przyszlosci bedzie lepiej .
Spokojnie, będzie dobrze, tylko takich retardów jak ty trzeba się pozbyć
Piwo za filmik, Heart of Courage - dobrze, że wybrali tą nutkę na wejście
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów