📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ślązacy, powiedzcie mi w czym Śląsk jest lepszy od reszty kraju, że się nim szczycicie jakby był chuj wie gdzie i chuj wie czym? Co tam jest oprócz dresiarstwa i dziesiątek padłych kopalń przez dziesięciolecia wydobywających węgiel, który i tak był wywożony do Związku zdRadzieckiego?
myjdupe napisał/a:
jebac mongola do dupy
chciałbyś?
no wiesz.. co kto lubi
ALTON napisał/a:
Problem ze Śląskiem? to ŚLĄSK ma problem z polską
Polska pisze się z dużej komuchu.
@up
Specjalnie napisałem z małej żeby ktoś taki jak Ty mógł się dojebać .
ALTON napisał/a:
@up
To może odpowiedz na pytanie z mojego posta powyżej. Z czego jesteś taki dumny?
Ja nie jestem absolutnie z niczego dumny. Ja powtarzam tylko stereotypy. Coś na wzór, że na śląsku jest smog, czy że jest zacofany w stosunku do reszty polski i europy.. i takie tam.
ALTON napisał/a:
Ja nie jestem absolutnie z niczego dumny. Ja powtarzam tylko stereotypy. Coś na wzór, że na śląsku jest smog, czy że jest zacofany w stosunku do reszty polski i europy.. i takie tam.
Czyli mam rozumieć że twoja wypowiedź o Śląsku i jego problemie z 'polską' to był zwykły trolling, tak?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów