Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smutne to jest. ja też jestem polakiem ale przynajmniej nie jestem wąsatym polaczkiem w sandałach i skarpetach w romby drących ryja kto jest żydem, niemcem, ruskim...
jestem coraz bardziej przekonany w słuszne słowa testovirona który kręci polaczkami jak karuzelą.
jak już tu ktoś kiedyś powiedział:
"jak będę chciał obejrzeć takie pierdolone gówno, to sobie odpalę Tusk Vision Network" jeszcze kurwa gość mi powie, że jak mi się nie podoba to jestem szwab, no kurwa ziomek, weź się opamiętaj. Jakiś zjebany mongoł, który kurwa tak kaleczy ten nasz piękny polski język, ni chuja nie idzie zrozumieć co on napierdala w niektórych momentach, a kiedy rozumiem co mówi, to wolałbym, żeby było odwrotnie... Za taki syf oni dostają ciężkie pieniądze, zatrudniają jakiegoś zjeba z ulicy, który na codzień jest ponurym kutasem i każą mu być "śmiesznym", to dostanie swoje show. Kurwa proszę was, w tym narodzie jest potencjał, wielu ludzi ma zajebiste poczucie humoru i jest tu również wielu inteligentych ludzi i zamiast sięgać po jakiś chujowych Majewskich, czy kurwa Trudne Sprawy, pokażmy, że stać nas na więcej, że śmieszą nas nieco mądrzejsze rzeczy, bo robimy z tego Narodu pośmiewisko
Świetnie swoją drogą pokazałeś, jak piękny jest nasz polski język
co do polskiej produkcji. Może słyszałeś o autobusach Solaris- polskie, samochody- jest Leopard, eletronika- Manta, może słyszałem o spółce KGHM- jeden z największych na ŚWIECIE wydobywców i producentów miedzi. OknoPlast- jeden z największych polskich producentów okien (sponsor Interu Mediolan). Takich przykładów jest dużo więcej więc nie pierdol, że Polak nie potrafi.
Będziemy płacić jeszcze za błędy lat 90, ale jest coraz więcej polskich producentów, którzy chcą inwestować w rozwój w Polsce i za granicą.
Nie jest tak źle. Tylko Polacy lubią narzekać i zamiast znajdować pozytywy to się skupiamy na tym co złe.
Świetnie swoją drogą pokazałeś, jak piękny jest nasz polski język
Nasze polskie przekleństwa i bluzgi są równie piękne, jak i cały nasz język
Piwo postawiłem jedynie za 'Zehn Klein Jagermeister - Die Toten Hosen', bo strasznie uwielbiam ten utwór.
Reszta chujowa niestety...
a ja lubie pic Jagermeistera.
Kurwa, mongoł promuje Polske. To już do chuja lekka przesada!!!
Komu się to nie podoba ten szwab!
Dobre!
Z tym to przesadzili...to już Grodzka jest bardziej męska od Szpaka.
To nie jest dobry przykład.
Poza tym jaki nasz kraj, jaki nasz kraj?! Gdzie ten mongolec sie wpierdala do nas?!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów