📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale co zazdrościć wystarczy zgrana ekipa dobra organizacja pozytywne myślenie i próba dojścia do celu i wszystko może się udać wystarczy chcieć
Piekna sprawa, masa ludzi nie widziala tyle za zycia co ci studenci w jedne wakacje. Piwko sie nalezy, niestety tylko jedno dac moge dac.
Jak to jest ogórek, to ja jestem kurwa święty Walenty patron koniobijców.
Ogórkiem, prócz naszego Jelcza 043, nazywano VW T2. Na filmie prezentowany jest model T3, czyli "cegła".
Codziennie wstajesz o 6 rano. W okresie jaki jest teraz to wiadomo ciemno i zimno. Czym prędzej szykujesz się, a to w zależności do pracy/uczelni. Jak wracasz to równie ciemno i jeszcze bardziej zimno. Nie masz czasu na nic, sączysz browara przy przeglądaniu sadola i marzysz aż nadejdzie to pieprzone lato.
Nadeszło! Hura! Tyle było we mnie zapału, przez cały rok skumulowała się we mnie nadzwyczajna energia by zrobić coś szalonego. Ale spokojnie sobie rzeczesz, jest sporo czasu. Tak mija dzień za dniem, urlop/wakacje dobiegają końca. Szykujesz się do szkoły/pracy. I nagle zdajesz sobie sprawę, że Ty w tym najlepszym na frajdę okresie nic nie zrobiłeś, niczego szalonego nie dokonałeś.
Lecz masz kolejną szansę już za rok. Za rok...
Codziennie wstajesz o 6 rano. W okresie jaki jest teraz to wiadomo ciemno i zimno. Czym prędzej szykujesz się, a to w zależności do pracy/uczelni. Jak wracasz to równie ciemno i jeszcze bardziej zimno. Nie masz czasu na nic, sączysz browara przy przeglądaniu sadola i marzysz aż nadejdzie to pieprzone lato.
Nadeszło! Hura! Tyle było we mnie zapału, przez cały rok skumulowała się we mnie nadzwyczajna energia by zrobić coś szalonego. Ale spokojnie sobie rzeczesz, jest sporo czasu. Tak mija dzień za dniem, urlop/wakacje dobiegają końca. Szykujesz się do szkoły/pracy. I nagle zdajesz sobie sprawę, że Ty w tym najlepszym na frajdę okresie nic nie zrobiłeś, niczego szalonego nie dokonałeś.
Lecz masz kolejną szansę już za rok. Za rok...
mialem ten sam plan rok temu ale koledzy zbyt ubodzy byli a sam nie poswiece takiej kasy. Niby bajeczna ,,tania'' podroz nie okazala sie w wyliczeniach taka tania ze usmiech na twarzy i frytki z mcdonalda jak na reklamach. Plan poszedl w pizdu. Po slubie biore moja kobiete i jebe system i robie to samo. Trzymajcie kciuki
No dobra, ale ja się pytam co z blachą i silnikiem? Przeciez to najważniejsze.. A jak kupili złoma za 2 koła to już ja to widzę..
Fajny pomysł. Ja też robiłem Eurotrip w te wakacje, samochodem. Wrażenia dużo lepsze i więcej zobaczyć można niż jakieś 2 tygodnie w oklepanej Tunezji, Chorwacji czy Egipcie all inclusive od jakiś upadających biur podróży a koszt porównywalny, polecam.
Obecnie dla gimbusów szczytem szaleństwa jest gra w wowa całą noc.
Jaki Eurotrip? W tym roku podbili Amerykę busemprzezswiat.pl
Jak się ma bogatego tatusia który w każdym momencie może przesłać synkowi kasę to można się bawić.
@up
Jeeebać Cię!
Jeeebać Cię!
@up
Taaaaaaaaa, nie powinieneś już przypadkiem iść spać rano do szkoły gimbus nie będzie na Ciebie czekał więc biegusiem do łóżeczka.
Taaaaaaaaa, nie powinieneś już przypadkiem iść spać rano do szkoły gimbus nie będzie na Ciebie czekał więc biegusiem do łóżeczka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów