📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
Słyszałem , że te ich torby na głowach działają jak hełmy i mogą wytrzymać duże uderzenia
gdzie jest koza ?
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
Nie było allah akbar :/ i nie zginęli więc piwko może być za umiejętne prowadzenie pojazdu czterokołowego rękami.
ps. Szkoda, że nie czteronożnego np:kozy
ps. Szkoda, że nie czteronożnego np:kozy
Ja wiem, że w UK jest dobry sojal, ale żeby kupić za to nowego Hyundai-a?
Damundo@
jest już dosyt i poprawa nastroju
jest już dosyt i poprawa nastroju
Co do filmiku DAMUNDO - nieźle ich rozjebało, ale dlaczego tak to auto w trakcie ruchu obrotowego przyśpieszyło?
I czy tam na końcu jest noga czy ręka?
Johanes napisał/a:
Co do filmiku DAMUNDO - nieźle ich rozjebało, ale dlaczego tak to auto w trakcie ruchu obrotowego przyśpieszyło?
kurwa ręka
Damundo napisał/a:
Tak na poprawę nastroju i uczucie niedosytu po pierwszym filmiku.
I tutaj można pięknie zobaczyć, dlaczego w cywilizowanych krajach zapinanie pasów jest obowiązkowe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów