📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Oho, zaraz będzie wysyp filmików na sadolu z serii "Jak to jest zrobione?".
alan10 napisał/a:
Przez takich jak ty ceny kiełbas i parówek są w hipermarketach wysokie, a jakość chujowa. Na skład się patrzy. Poza tym jak na co dzień nie je się byle gówna to dość łatwo można zdemaskować syfiasty produkt po smaku.
uwierz mi, że takich jak ja jest mało. Większość to słoiki lub pato kupująca serdele i mortadele za 5pln/kg
jeśli chodzi o mnie, mogę nawet wpierdolić swojego penisa, byle był smaczny aż się głodny zrobiłem jutro se kupie jednego gorącego psa
Hmm przez ten filmik robie sie głodny zw ide jakąś parówke opierdolić
straatveger napisał/a:
Widzę że zaczeliście pracę na paincie na informatyce
raczej nie ja
Lepiej kup kiedyś sam i znajdź choć jedno włókienko mięśniowe
Teraz tylko czekać aż ktoś wstawi jak się dildosy produkuję
fuuuuuj obleśne od dziś będę jadł tylko szczaw wiem że nikt go nie produkuje z resztek mięsa, nie cierpią na tym żadne zwierzątka i w ogóle jak można sprzedawać resztki mięsa, przecież jak ogryzamy kurczaka to nigdy nie zjadamy skóry ani ścięgien (zwłaszcza w skrzydełkach). A świnie ? weźmy na przykład golonkę w piwie, przecież każdy wyrzuca do kosza skórę ! kurwa !
@bsynt
Udajesz głupiego, czy na prawdę nie zauważyłeś, że im chodzi o to małe zdjęcie na wielkim białym tle...
PS
Wszyscy wiedzą, że nugetsy, to te różowe ścierwo, do którego MC dodaje biały barwnik, by wyglądały jak usmażone mięso.
A co do parów, to chuj mnie obchodzi z czego są. Dobre, więc jem. Jakoś jak jedliście je przez lata, to wam tak nie przeszkadzały
Udajesz głupiego, czy na prawdę nie zauważyłeś, że im chodzi o to małe zdjęcie na wielkim białym tle...
PS
Wszyscy wiedzą, że nugetsy, to te różowe ścierwo, do którego MC dodaje biały barwnik, by wyglądały jak usmażone mięso.
A co do parów, to chuj mnie obchodzi z czego są. Dobre, więc jem. Jakoś jak jedliście je przez lata, to wam tak nie przeszkadzały
I tak to jest zdrowsze niż ten cały syf w mc donalds, kfc, itd.
o cholera! a najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja lubię parówki. ;c
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów