📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kuuurwa moze dlatego jak mowie o dronie to moja baba jest baaaardzo anty...
Tak tak, bo faktycznie wszystkie zdrady są tylko przez sex. Osobiście mam kumpla, z którym kiedyś na imprezy się chodziło, no co ukrywać, jak tylko wchodził z dupeczką to krzyki było słychać poza domem. No i kurwa co, od 3 lat miał żonę i nagle jeb. Zdrada. Kurwa co, idealne małżeństwo. I okazało się, że koleś miał sporo więcej pieniędzy od niego, taka tłusta, niska, łysa świnia
Druga sytuacja, ale to już moja znajoma, a jej chłopa nie znałem. Gadaliśmy czasami o tego typu sprawach, bo ona tam bała się że mu nie dogadza, bo on taki zajebisty w łóżku, a ona kłoda i pytała co robić. 3 miesiące po tym słyszę od ludzi, że ona kurwa bo zdradziła swojego faceta z jakimś młodszym kolesiem. Pytam o chuj chodzi, ona mówi, że przez to że on miał taki libido, to im się nie układało w łóżku i znalazła faceta który inaczej podchodził do tych spraw i bardziej jej to odpowiadało.
Są różne sytuacje. Nie tylko problem z ruchaniem. No, ale mierzcie wszystkich swoją niedojebaną miarą, gdzie brak horyzontów i tępota zakrywana jest dobrym ruchankiem. I ot, taka cnota debili IQ >85
Druga sytuacja, ale to już moja znajoma, a jej chłopa nie znałem. Gadaliśmy czasami o tego typu sprawach, bo ona tam bała się że mu nie dogadza, bo on taki zajebisty w łóżku, a ona kłoda i pytała co robić. 3 miesiące po tym słyszę od ludzi, że ona kurwa bo zdradziła swojego faceta z jakimś młodszym kolesiem. Pytam o chuj chodzi, ona mówi, że przez to że on miał taki libido, to im się nie układało w łóżku i znalazła faceta który inaczej podchodził do tych spraw i bardziej jej to odpowiadało.
Są różne sytuacje. Nie tylko problem z ruchaniem. No, ale mierzcie wszystkich swoją niedojebaną miarą, gdzie brak horyzontów i tępota zakrywana jest dobrym ruchankiem. I ot, taka cnota debili IQ >85
18 lat... skąd wie że nie dłużej. Skoro już tak opracowaną ma konspirację.
Kobiety nie są kurwami a faceci nie są łajdakami to poprostu kolejny dowód na to, że związki monogamiczne są nie naturalne.
Kobiety nie są kurwami a faceci nie są łajdakami to poprostu kolejny dowód na to, że związki monogamiczne są nie naturalne.
Małżeństwo to hujowy wynalazek. Wiążesz się z jedną osobą przysięgą przed bogiem, aż do śmierci małżonka. Potem jakiś hujek w innej czarnej todze pierdoli, że udziela rozwodu. Kara śmierci powinna być. To kolejne debile zastanowiliby się czy warto, a ci co są pewni wiedzą czym ryzykują. Nie ma czegoś jak druga szansa. Dwa razy lub więcej można się zastanawiać, a nie próbować.
Z mojej perspektywy to dobrze że se poszła stara raszpla, można młodą kurew teraz sprowadzić i dalej walić, tylko serce głupie się przywiązuje i wiążę z tymi kurwami nadzieje a potem cierpi.
nie oszukujmy się, ślub jest potrzebny TYLKO i WYłĄCZNIE kobiecie. Po to żeby mogła się kurwić z innymi bez obaw o swoją przyszłość
o proszę, tutaj większość sadoli to chyba polityką się zajmują bo gówno wiedzą a się wypowiadają.
Babka wsiadła do jakiegoś auta, wielka mi rzecz a ten zakompleksiony gamoń już się drze, że go zdradza, ale załóżmy, że tak jest. Trzeba wziąć pod uwagę jak się między nimi układało i całą resztę.
Słyszałem wiele historii w życiu i są dobre i złe zdrady. Czasami ktoś się puszcza bo jest szmatą a czasami komuś czegoś brakuje. Znam przypadki gdzie koleś był zwykłą szmatą i walił co popadnie a znam przypadki gdzie koleś co zdradzał był dzięki temu wzorowym mężem i ojcem, tyle rzeczy do rozważenia łącznie z psychiką a tępy gimbus, który ma na koncie 1 stosunek przez 5 sekund oczywiście się wypowie i sprowadzi wszystko do rżnięcia. Sadol powinien wprowadzić weryfikację wiekową i dawać dostęp ludziom od 21 lat wzwyż.
Babka wsiadła do jakiegoś auta, wielka mi rzecz a ten zakompleksiony gamoń już się drze, że go zdradza, ale załóżmy, że tak jest. Trzeba wziąć pod uwagę jak się między nimi układało i całą resztę.
Słyszałem wiele historii w życiu i są dobre i złe zdrady. Czasami ktoś się puszcza bo jest szmatą a czasami komuś czegoś brakuje. Znam przypadki gdzie koleś był zwykłą szmatą i walił co popadnie a znam przypadki gdzie koleś co zdradzał był dzięki temu wzorowym mężem i ojcem, tyle rzeczy do rozważenia łącznie z psychiką a tępy gimbus, który ma na koncie 1 stosunek przez 5 sekund oczywiście się wypowie i sprowadzi wszystko do rżnięcia. Sadol powinien wprowadzić weryfikację wiekową i dawać dostęp ludziom od 21 lat wzwyż.
Abraxus napisał/a:
Ubawiłem się czytają powyższe komentarze gimbazy o dobrym jebaniu żony, które przekłada się na brak zdrady:D dorośnijcie. Serio.
Zazwyczaj nie zabierałem głosu w kwestiach małżeństw itd., ale przykro mi, że Twoja matka dawała dupy każdemu tylko nie Twojemu ojcu To wszystko kwestia środowiska, w jakim się obracasz. Nie wszędzie kobiety to kurwy
SpirytusSalicylowy napisał/a:
Zazwyczaj nie zabierałem głosu w kwestiach małżeństw itd., ale przykro mi, że Twoja matka dawała dupy każdemu tylko nie Twojemu ojcu To wszystko kwestia środowiska, w jakim się obracasz. Nie wszędzie kobiety to kurwy
Nie wiem skąd ty te wnioski wyciągnąłeś o jego matce, ale zakładam, że było tam ciemno i nie pachniało za dobrze.
SirMajkel napisał/a:
Nie wiem skąd ty te wnioski wyciągnąłeś o jego matce, ale zakładam, że było tam ciemno i nie pachniało za dobrze.
Pod każdym tematem z kobietami w tle jeden gość pisze, że wszystkie baby to kurwy, a drugi zawsze pisze, że fajnie mówi o swojej mamie, siostrze, babci, cioci, chrzestnej...
W sumie to film z dupy, bo nic nie udowadnia. Liczyłem na jakiś cumshot a tu baba wsiada do jakiegoś rupla.
Od początku facet wygląda na zakompleksionego przegrywa, i w sumie już po 3 sek oglądania filmu wiedziałem dlaczego go zostawiła (jeśli w ogóle).
Także korzystając z okazji pozdrawiam wszystkie ciepłe kluchy czytające tego posta:*
(babcia wam pewnie tego nie mówiła, ale na sadolu nie wygracie życia)
Od początku facet wygląda na zakompleksionego przegrywa, i w sumie już po 3 sek oglądania filmu wiedziałem dlaczego go zostawiła (jeśli w ogóle).
Także korzystając z okazji pozdrawiam wszystkie ciepłe kluchy czytające tego posta:*
(babcia wam pewnie tego nie mówiła, ale na sadolu nie wygracie życia)
Jak tak czytam te wypociny pryszczatych znawców życia to mnie zajady bolą..
Dobrze temu pajacowi tak.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów