📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Zobacz dziwko co narobiłaś, się roztyłaś oszpeciłaś..."
@Misiek_KRK
Tylko pod warunkiem, że nie był świadomy, że pieprzy mężatkę. Jeśli wiedział to wpierdol mu się jak najbardziej należy - godność trzeba mieć. Sprawiedliwym trza być
Tylko pod warunkiem, że nie był świadomy, że pieprzy mężatkę. Jeśli wiedział to wpierdol mu się jak najbardziej należy - godność trzeba mieć. Sprawiedliwym trza być
U Arabow by zone wsadzili do wiezienia
Słusznie, co mu się stara pizda w związek wpierdala.
łłłłaaaaaaaaaaaa!!!!!!! łłłłłaaaaaaaaaaaa!!!!!! łłłłłaaaa!!!!! łłłłłłaaaaa!!!! łłłaaaa!!!!! łłlłaaa!!!! łłłłaaaa!!!!
No to czekamy na remix
No to czekamy na remix
Głupia cipa nie dość, że się zapuściła to jeszcze skrzeczy jak sroka. Teraz wielce rozżalona...
a gówno tam wiecie co miedzy nimi było, bawią mnie niektórzy teoretycy gawędziarze od stosunków damsko męskich.
Zdrada to brak honoru i zwykłe kurewstwo, obojętnie w czyim wykonaniu. Skoro panu było źle, mógł sobie odejść od żony, mógł prawda?
Zdrada to brak honoru i zwykłe kurewstwo, obojętnie w czyim wykonaniu. Skoro panu było źle, mógł sobie odejść od żony, mógł prawda?
Skoro dostała kopa, to widocznie sobie na niego zasłużyła. Tyle w temacie.
Jeżeli żona się "znudzi" to trzeba się dogadać, wziąć rozwód, a nie być siurkiem lecącym na dwa fronty. Ogólnie jeśli ktoś z góry wie się, że z monogamią mu nie po drodze to po co odstawiać szopki z oświadczynami itd, jeśli druga połówka ma inną wizje wspólnego życia? Przecież to nie jest żaden obowiązek, jak kogoś celem życia jest "zaliczanie" to niech sobie będzie wolny i się w to bawi.
A tak poza tym, zawsze mnie zastanawiało co ma w głowie kobieta spotykająca się z zajętym facetem, w sytuacji gdy wiedzą, że nie jest on wolny. Jak trzeba nie mieć do samego siebie szacunku, by chcieć robić za tą drugą, a po drugie jak można być taką świnią by drugiej kobiecie robić coś takiego. Niby to nie one "obiecują komuś wierność", ale jest chyba coś takiego jak zdrowy rozsądek, empatia. No ale tak, bycie drugą to domena słabych i zakompleksionych kobiet, które chociaż przez tą chwilę gdy lądują w łóżku z zajętym czują się "fajniejsze, ładniejsze, lepsze od jego partnerki", co często niekoniecznie jest prawdą, bo zazwyczaj faceci zdradzają po prostu z łatwymi, a łatwe rzadko kiedy są ładne.
A tak poza tym, zawsze mnie zastanawiało co ma w głowie kobieta spotykająca się z zajętym facetem, w sytuacji gdy wiedzą, że nie jest on wolny. Jak trzeba nie mieć do samego siebie szacunku, by chcieć robić za tą drugą, a po drugie jak można być taką świnią by drugiej kobiecie robić coś takiego. Niby to nie one "obiecują komuś wierność", ale jest chyba coś takiego jak zdrowy rozsądek, empatia. No ale tak, bycie drugą to domena słabych i zakompleksionych kobiet, które chociaż przez tą chwilę gdy lądują w łóżku z zajętym czują się "fajniejsze, ładniejsze, lepsze od jego partnerki", co często niekoniecznie jest prawdą, bo zazwyczaj faceci zdradzają po prostu z łatwymi, a łatwe rzadko kiedy są ładne.
a co jeśli ci powiem, że latanie na dwa fronty jest ciekawsze od pierdolenia się z rozwodem i podziałem majątku?
@MożeTak
"No niby jestem żonaty, ale od lat nam się nie układa i planuję wziąć rozwód, pomiędzy nami nie ma już żadnych uczuć, bla bla bla zostawię ją dla Ciebie"
"No niby jestem żonaty, ale od lat nam się nie układa i planuję wziąć rozwód, pomiędzy nami nie ma już żadnych uczuć, bla bla bla zostawię ją dla Ciebie"
Eszededededeedeededmuczo....czchol czchol czchol...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów