Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pies pierdolił kurę w kurzu
Ta się trzepie, szarpie, pieje
Pies ją rucha i się śmieje
Fafik imię tego zwierza
Co gustuje w cipach z pierza
Za nic sobie ma morały
Z kury nie chce wyjąć pały
A tu heca pies się spuszcza
No a kura go nie puszcza
Też ją wzieło na amory
I wciąż trzyma psa za wory
Psa wnet naszła konsternacja
Przerazila sytuacja
Chce już z kury wyjąć fiuta
Ale chwila... rżnie koguta!
Tego było już za wiele
Nie chce siedzieć w kurzym ciele
Mógł słuchać pana nauki
Nie rżnąć kur a tylko suki!
gdy najdzie ochota, to i chłop kozę wymłota
Po Twoim podpisie "Jedem das seine!" wnioskuje, że przyjezdny u Makreli jesteś Lubisz chłopie kozy
A odnośnie filmiku... właściciel u weterynarza:
chłop - panie, pies mi koguta wyruchał, nie złapie jakiegoś syfa
wet - a czy zwierzęta były szczepione
chłop - tak... dupami.
Teraz pytanie,które bydle się zakleszczyło?
Psinka w sumie wygoglowałem sobie dlaczego tak się dzieje, bo raz w zimie postraszyłem zakleszczone kundle. Widok uciekającego psa ciągnącego za sobą sukę której morda obijała się o kamienie był przekomiczny.
To bardzo praktyczna czynność fizjologiczna dotycząca psiej prokreacji. Prącie psa to cienki narząd, normalnie schowane w napletku w stanie spoczynku. Prącie zaopatrzone jest w kość, co powoduje, że łączne z nasmarowaniem prącia smegmą, łatwo wbija się w sukę, jeśli tylko samiec trafi prąciem w odpowiednią dziurę podczas kopulacji. Ma to jednak tę wadę, że jak łatwo było wsadzić prącie w dziurę, tak jeszcze łatwiej może się ono wysunąć z suki uniemożliwiając zapłodnienie. Podstępna natura wymyśliła jednak jak dopomóc samcowi by zapładniał suki na 100 %. Otóż po wsunięciu prącia w szparę suki, samiec podnieca się bardzo, co powoduje silną erekcję prącia. Prącie powiększa się bardzo, szczególnie w tylnej części, tworząc sporą bulwę i wypełnia szczelnie pochwę suki nie dając nasieniu innej drogi migracji jak tylko poprzez zaciśniętą szyjkę macicy do macicy i jajników suki. To powiększenie prącia powoduje również, że nie może ono wysunąć się z pochwy dopóki erekcja nie ustąpi, co następuje wtedy gdy gruczoły płciowe samca całkiem się opróżnią."
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów