Czyli najlepsze wpadki z całego, mijającego roku (i nie tylko). Polecam obejrzeć całość - ponad 10 minut dobrej zbity
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
0:28 - widać na końcu jak przelatuje nad jakimś kolesiem, szkoda, że się schylił :/
1:25 - czemu to nie był odłamkowy? ;(
4:18 - quad? kurwa, niech jej rower kupią, może zrzuci parę kilo
5:42 - jacyś idioci skakali na 'bungee made in home', czy to obsługa płatnego bungee zawiodła?
1:25 - czemu to nie był odłamkowy? ;(
4:18 - quad? kurwa, niech jej rower kupią, może zrzuci parę kilo
5:42 - jacyś idioci skakali na 'bungee made in home', czy to obsługa płatnego bungee zawiodła?
Hah.... najlepsze było w 9.03 jak jej kombinezon na dupie pękł no i dziewczynka przyklejająca ojcu kozę z nosa xD Reszta średnia jak dla mnie
3:33 jebnął jak worek ziemniaków
Tyler_Durden napisał/a:
Coś jeszcze ci się nie podoba? Jak już skończyłeś to teraz...
Obrazek
"Czyli najlepsze wpadki z całego, mijającego roku (i nie tylko). Polecam obejrzeć całość - ponad 10 minut dobrej zbity "
Czytanie ze zrozumieniem.
To nie jest sztuka. Jest na wszystkich stronach. Co do kultury:
Broń swojego.
ludziska dajcie tytul tego kawalka bo kumpel zobaczyl ten filmik a nie jest zarejestrowany
Ta muzyka na końcu pasuje jak świni siodło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów