📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
To jest zbiór najlepszy faili jakie widziałem. Zadziwiające że zawsze w każdym odcinku można liczyć na posiadaczy rowerów, motorów, trampolin, deskorolek, allahakbarów i parkourowców. One love.
Dulce et decorum est pro patria mori
Czy Ci popierdoleńcy w zimowych czapkach podczas ciepłych dni myślą że zastąpi im to kaski ?
Grubi ludzie przeważnie mnie denerwują, szczególnie w autobusach, ale na jebane spaślaki ze zbyt dużą wyobraźnią i mniemaniem o sobie reaguję jak na cyganów klęczących pod sklepem. Bardzo dobrze, że lądują ryjem na ulicy. Brakuje tylko dźwięku pękających kości...
Śmiech kolesia w tle (9:30) mistrzostwo...
typowi w 7:30 chyba sie naprawde cos stalo,
to jego blyyyyyyy jest naprawde zlowieszcze
to jego blyyyyyyy jest naprawde zlowieszcze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów