Kompilacja wrzesień 2010, czyli ponad 8 minut faili.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
90% faili na własne życzenie i prawie cały czas to samo, mała różnorodność. Słabe jak zeszłoroczny barszcz.
Jak na tych ludzi patrze, to mam ochotę powiedzieć jedno - "co za kurwa łby" Choć pomysł z wózkiem sklepowym fajny, musze go wypróbować
@Magik2501, jak zacznę ćwiczyć stunt to możesz napisać. Będę Ci przesyłał filmiki z moimi złamaniami po glebach.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Fejl Kompilejszyn Wrzesheń Tu Tałsyn Hamar (dziesięć po baskijsku). Wpierdol jeszcze z czterdzieści języków to będziesz bardziej zajebisty.
Zawsze mnie ciekawiło jak można umyślnie zrobić samu sobie taką krzywdę jajka mnie bolały podczas oglądania ;P hehehe
paix napisał/a:
Nie pierdol tyle, bo się zmęczysz. Napisane w oryginalne, żeby było łatwiej znaleźć, gdyby komuś się zachciało znowu to wrzucić.Fejl Kompilejszyn Wrzesheń Tu Tałsyn Hamar (dziesięć po baskijsku). Wpierdol jeszcze z czterdzieści języków to będziesz bardziej zajebisty.
Dzięki Ci o Nadobna Pani,słodka Głupoto,bo z ust twych czerpiący inspirację i siłę do działania,dostarczaja mi rozrywki.
Zamiast mówić "O Jezu ! " albo "uuu" tylko sie śmiałem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów