📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-25, 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Basika063 napisał/a:
Wkurwia mnie , kiedy starzy najpierw zacieszają ryje, kiedy ich "słoneczko" robi z siebie małpę, a potem jest rozpacz, bo troll wybił sobie np. mleczaki albo zlamał kabanosa. Bachory najpierw świrują i się popisują, ale jak już przywalą o coś, od razu jest kwik zarzynanej świni. Najbardziej jednak lubię, gdy z głupkowatej buzi małego trolla schodzi ten jego durny uśmiech.
Ktoś miał/ma trudne dzieciństwo.
Cytat:
Hm, widać w jej domu przeklinać nie wolno o;[ Komentarz dodany przez: Lashlo: 2010-09-13, 23:13 ]
Nie gwiazdkuj przekleństw, albo ich nie używaj, zdecyduj się.
Cytat:
@up
To smutne kiedy ktoś ma klawe dzieciństwo, a ciebie ustawiają, co? Leczysz kompleksy w necie. Każdy się kiedyś wygłupiał, nie każdy nawet z tego wyrósł.
Mnie nikt nie ustawia . Czy klawe dzieciństwo oznacza odpierdalanie maniany przy stole ? Chyba nie . Niczego nie leczę . Prędzej ty kochaniutki szukasz zaczepki - co odzywa się kompleks małego przyrodzenia ? Czy chęć zgarnięcia kilku piw które dadzą Ci dzieci neo myśląc "ale jej dojebał" ?
izabella1991,
znajdź mi dziecko które w wieku 5 lat zachowuje się wzorowo przy stole a savoir vivre ma opanowane do perfekcji, ludzie kurwa, to tylko dzieci
znajdź mi dziecko które w wieku 5 lat zachowuje się wzorowo przy stole a savoir vivre ma opanowane do perfekcji, ludzie kurwa, to tylko dzieci
izabella1991 napisał/a:
Czy klawe dzieciństwo oznacza odpierdalanie maniany przy stole ?
Klawe dzieciństwo oznacza "odpierdalanie maniany" wszędzie
A co do tematu - dobrze, że mała mordy nie urwała...
Zębowa wróżka się nie wypłaci za te mleczaki hihi
ThunderZ napisał/a:
dobrze tak małej kurwie
Dzieci od kurew wyzywać... to trzeba być parówą dopiero...
Reakcja tatusia - bezcenna!
Ja pierdole, nie moge tych co pisza "male trole", "nienawidze dzieci", "mala kurwa", "male bachory" itp. itd.
Tez kurwa byliscie kiedys dziecmi i nie takie miny robiliscie czy sie wyglupialiscie. Starzy jak patrzyli na wasze wyglupy to tez robili
Jezeli ktos zaprzecza to znaczy ze urodzil sie juz dorosly i w taki sam sposob jak na filmiku ponizej
... czyli z DUPY nosorożca !!!
Tez kurwa byliscie kiedys dziecmi i nie takie miny robiliscie czy sie wyglupialiscie. Starzy jak patrzyli na wasze wyglupy to tez robili
Jezeli ktos zaprzecza to znaczy ze urodzil sie juz dorosly i w taki sam sposob jak na filmiku ponizej
... czyli z DUPY nosorożca !!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów