📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A mówili , nie siadaj gołym tyłkiem na pokrzywy
Piwo za materiał własny, jak to mawia forumowa młodzież
Jeżeli to nie fejk to można utylizować! Żaden zwieracz już nie trzyma! Ale jebie fejkiem jak spalony boczek!
To jest fotka dupy z pożaru w Brazylii, a nie z fajerwerków. Ale co tam, łykacie jak pelikany i jeszcze dajecie piwka. Normalnie jak wyborcy PiSu.
Żeby mieć tak spalone dupsko, musiałaby stado achtungów odpalić na dupie.
Aż mi się przypomniała historia jak jakiś koleś upadł dupą na taflę rozgrzanego szkła
Zesrała się i potem usiadła w tym gównie. potem rozsmarowała.
Saika napisał/a:
Jeżeli to nie "makijaż" to nie wiem jak wielki ten "fajerwerk" musiałby być albo jak bardzo znieczulona "dama" była by być wstanie utrzymać go w... wiadomo... do momentu uzyskania takich obrażeń...
Palące się branie syntetyczne - stopiony plastik przykleja się do skóry i daje głębokie oparzenia. Innej opcji nie widzę...
Fejk kurwa. Z takimi ranami to ona by sie kurwa zwijała z bulu. Jak to mawiał były prezydent.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów