18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Córka_Spawacza 2022-01-04, 21:25
A mówili , nie siadaj gołym tyłkiem na pokrzywy
Zgłoś
Budrys2000 2022-01-04, 21:29
Piwo za materiał własny, jak to mawia forumowa młodzież
Zgłoś
serenity 2022-01-04, 21:33
Jeżeli to nie fejk to można utylizować! Żaden zwieracz już nie trzyma! Ale jebie fejkiem jak spalony boczek!
Zgłoś
Payan 2022-01-04, 21:35
Długo nie zobaczy bata w dupie.
Zgłoś
bercisko 2022-01-04, 21:35 1
Chlebek Zakopiański
Zgłoś
CrookerS 2022-01-04, 21:36
Jakie brudne giry
Zgłoś
LubięFacetów 2022-01-04, 21:43 11
To jest fotka dupy z pożaru w Brazylii, a nie z fajerwerków. Ale co tam, łykacie jak pelikany i jeszcze dajecie piwka. Normalnie jak wyborcy PiSu.
Zgłoś
Juzwa 2022-01-04, 21:44
Żeby mieć tak spalone dupsko, musiałaby stado achtungów odpalić na dupie.
Zgłoś
pazuzu 2022-01-04, 21:52 1
To żadne fajerwerki tylko kebs na ostro
Zgłoś
Diggerx 2022-01-04, 21:53 1
Aż mi się przypomniała historia jak jakiś koleś upadł dupą na taflę rozgrzanego szkła
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2022-01-04, 22:14
Zesrała się i potem usiadła w tym gównie. potem rozsmarowała.
Zgłoś
Takafura 2022-01-04, 22:35
Saika napisał/a:

Jeżeli to nie "makijaż" to nie wiem jak wielki ten "fajerwerk" musiałby być albo jak bardzo znieczulona "dama" była by być wstanie utrzymać go w... wiadomo... do momentu uzyskania takich obrażeń...

Palące się branie syntetyczne - stopiony plastik przykleja się do skóry i daje głębokie oparzenia. Innej opcji nie widzę...
Zgłoś
polakwrocek 2022-01-04, 22:38
Fejk kurwa. Z takimi ranami to ona by sie kurwa zwijała z bulu. Jak to mawiał były prezydent.
Zgłoś
Adriankas 2022-01-04, 22:44
Raczej by się tak nie wypięła gdyby była poparzona
Zgłoś
robur69 2022-01-04, 22:45
Ja pierdole, jak tu sie wysrac?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem