📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A zauważył ktoś, że nikt solo nie puszcza ?
W polsce pewnie kutasa by zrobili z tego, ale cóż ..
W polsce pewnie kutasa by zrobili z tego, ale cóż ..
bustafan napisał/a:
Ładnie to wygląda, ale to ciapacki kraj, więc chuj im w dupę a mohamet to ciota i pała
bóg to ciota i pała.
samolot1993 napisał/a:
Mają hajsu skurwysyny. W sumie kto bogatemu zabroni.
Kto zabroni biednemu bogato żyć
Ile taki Dubaj przyjął uchodźców w związku z tzw arabska wiosna?
kucma19 napisał/a:
a co z dwutlenkiem wegla i normami?
Nikt się tutaj tym nie przejmuje ...
niepowtarzalny napisał/a:
Ile taki Dubaj przyjął uchodźców w związku z tzw arabska wiosna?
0 - nie istnieje w Dubaju coś takiego jak naturalizacja, azyl, emiratczykiem można się urodzić, a jak nie jesteś i nie masz pracy na miescu to wypad po miesiącu.
wolo1994 napisał/a:
Nie mają rozmachu, tylko kasę za ropę. Jeb*ne brudasy.
Nie mają obecnie, od 2000 któregoś sie zasoby wyczerpałhy, obecnie tylko Abu Dhabi posiada ropę i ma w miarę duży przychód z tego powodu, inne emiraty nie korzystają z tych pieniędzy, dlatego np takie Sharjah wgląda jak trzeci świat.
Nosz kurwa, żeby mój komp nie umiał obsłużyć filmiku w najlepszej jakości na yt -.- pół godziny ładowania, a po naładowaniu pokaz slajdów ;/
ja pitole 4k
no ale rozmach to maja te skurwysyny no bo jak wrzuciłem rozdzielczość na full to aż mi się lapek zawiesił
Zjednoczone Emiraty Arabskie gdzie większość to muzułmanie obchodzi nowy rok w/g kalendarza ustalonego przez katolickiego papieża. A na co dzień ciapate to firewerki fundują w imię allacha w autobusach i samolotach. Ot obłuda.
Przeciez ci ciapaci kozojebcy maja sprawy z wybuchami opanowane do perfekcji...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów