18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
pablohasan 2022-09-23, 15:38 1
Heliar napisał/a:

Halman założę się, że w windzie będzie opisane jako 3, nawet licząc dolną część jako 2 kondygnacje, wychodzi 4 piętro. Parter to parter, piętro 1,2 czy 10 nigdy nie będzie na parterze.
Mylisz się parteru nie ma w anglojęzycznych krajach i ich byłych koloniach, my czerpiemy systemowo od zachodnich sąsiadów, tak jak większość Europy

Jak to nie ma parteru w anglojęzycznych krajach? Wiele razy spotkałem się z "ground floor" . W windzie wciskałem 0 z opisem lobby albo reception. NIe pierdolta głupot. A Halman to w dupie był i chuja widział a się jak zwykle pruje jak stare przescieradło.. To co oznaczył jako 1 i 2 to zapewne jedna kondygnacja na lokale usługowe stąd wnoszę że będzie to parter a nad nim 3 piętra.

Heliar napisał/a:

Halman założę się, że w windzie będzie opisane jako 3, nawet licząc dolną część jako 2 kondygnacje, wychodzi 4 piętro. Parter to parter, piętro 1,2 czy 10 nigdy nie będzie na parterze.
Mylisz się parteru nie ma w anglojęzycznych krajach i ich byłych koloniach, my czerpiemy systemowo od zachodnich sąsiadów, tak jak większość Europy

Jak to nie ma parteru w anglojęzycznych krajach? Wiele razy spotkałem się z "ground floor" . W windzie wciskałem 0 z opisem lobby albo reception. NIe pierdolta głupot. A Halman to w dupie był i chuja widział a się jak zwykle pruje jak stare przescieradło.. To co oznaczył jako 1 i 2 to zapewne jedna kondygnacja na lokale usługowe stąd wnoszę że będzie to parter a nad nim 3 piętra.
Zgłoś
Majkel_B 2022-09-23, 17:03
No i się puściła
Zgłoś
Karkus 2022-09-23, 17:09 1
Ciekaw jestem, czy by skoczyła, jakby jakiś śmierdzący menel jej krzyknął z dołu:
- Dawaj mała! Niezła jesteś , to wyrucham cię w dupala, póki będziesz ciepła. Dawaj!
Zgłoś
szejset66 2022-09-23, 17:33
Ktoś tutaj do pięciu nie umie zliczyć.
Zgłoś
Heliar 2022-09-23, 18:52
pablohasan,

"W USA (a także np. w Kanadzie) parter budynku (brytyjski ground floor) uważany jest za „pierwsze piętro” (first floor), w związku z czym inaczej wygląda też numeracja wyższych kondygnacji. Nasze „pierwsze piętro” to second floor, „drugie piętro” – third floor itd."

Tak samo masz w Japonii, Korei i nie jestem pewien czy w Indiach. Tam nie ma zera, lobby, czy atrium.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2022-09-23, 19:50 3
W stanach kazali by podnieść jej ręce do góry i odjebali, gdyby nie podniosła...
Zgłoś
S................y 2022-09-23, 20:02
radek225 napisał/a:

@Halman
Dokładnie. Poza tym tylko w durnym Polaczkowie jest parter. Już od dziecka jebało mi się pierwsze piętro z parterem, bo logika podpowiadała, że parter to 1 piętro, a jakiś debil wymyślił sobie parter, potem 1, 2 3, 4 piętro itp.

Wara od Polski smrodku
Zgłoś
negatyvv 2022-09-23, 20:07 1
Bałabym się skakać z takiej małej wysokości. Już lepiej na dach wleźć
Zgłoś
PonczekDzikiej 2022-09-23, 20:39
Mam nadzieję że to był jakiś Ladyboy!
Zgłoś
Rob3rt88 2022-09-23, 22:12 1
jaka powazna dyskusja
PS to jest 3 pietro, chyba ze masz kurwsko stare poglady mierzenia wysokosci
Zgłoś
klama113 2022-09-24, 1:25
No i jebła. I co?
Zgłoś
Kalisiek 2022-09-24, 16:20 1
@Halman

Parter to 0 debilu 0 1 2 3 4 jak cos baranie
Zgłoś
buer2008 2022-09-24, 20:38
To jest ten cały eskapizm?
Zgłoś
pablohasan 2022-09-26, 9:08
Heliar napisał/a:

,
"W USA (a także np. w Kanadzie) parter budynku (brytyjski ground floor) uważany jest za „pierwsze piętro” (first floor), w związku z czym inaczej wygląda też numeracja wyższych kondygnacji. Nasze „pierwsze piętro” to second floor, „drugie piętro” – third floor itd."
Tak samo masz w Japonii, Korei i nie jestem pewien czy w Indiach. Tam nie ma zera, lobby, czy atrium.

Być może. Ale jesteśmy w PL i to nie jest 5 piętro
Zgłoś
RSTB30 2024-01-05, 19:21
ale pięknie poszła w dół jak gospodarka za pisu cieszę się jej szczęściem teraz pewnie ssie kutasy w piekle
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem