Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czy tam nadal stare Mercedesy "kaczki" są w użyciu? A podobno to my tacy zacofani.
tam raczej taka stara kaczka jest w lepszym stanie technicznym niz nasze kilku czy nastoletnie radiowozy 😏
Policja silna wobec słabych, słaba wobec silnych. Za koszulkę pizdusia z palestyny aresztują ale niebezpiecznego ciaptego mordercę lub gwałciciela już nie.
Przecież migracja brudasów do EU jest na rękę pejsiarzom i tego policja nie zauważa.
Noszenie koszulki popierającej Palestynę to prawie jak atak na bezcenny Izrael więc policja musi interweniować w interesie swoich mocodawców
Przecież migracja brudasów do EU jest na rękę pejsiarzom i tego policja nie zauważa.
Noszenie koszulki popierającej Palestynę to prawie jak atak na bezcenny Izrael więc policja musi interweniować w interesie swoich mocodawców
I już wszyscy są przekonani i będą powtarzać, że aresztowali go za koszulkę. A może jednak za zarost?
I już wszyscy są przekonani i będą powtarzać, że aresztowali go za koszulkę. A może jednak za zarost?
Widzę, że mamy tu dociekliwego intelektualistę, który nie zadowoli się byle odpowiedzią.
Typ obok niego, po lewej ma prawie taki sam zarost, ale nie ma koszulki i jego nie zawinęli.
Ochłoń, przeanalizuj fakty, zasięgnij porady i nie pierdol głupot
Widzę, że mamy tu dociekliwego intelektualistę, który nie zadowoli się byle odpowiedzią.
Typ obok niego, po lewej ma prawie taki sam zarost, ale nie ma koszulki i jego nie zawinęli.
Zasięgnij porady na temat definicji takich trudnych słów jak ironia, sarkazm.
Życzę miłej niedzieli.
Za koszulkę Palestyny go aresztowali ? Bo na to wygląda.
nie znamy kontekstu, ale jedną z opcji jest to, że się koszulka nie spodobała.
A sadolskie tumany jak zwykle komentują opis. Chuj wie, o co chodzi, może zwinęli typa za dilerkę albo kradzież i koszulka nie ma nic do rzeczy. Ale sadolskie tuzy intelektu wiedzą, że za koszulkę, bo tak było napisane w tytule. Ja pierdolę. Was się kurwa nie da szanować.
Za koszulkę Palestyny go aresztowali ? Bo na to wygląda. Jak tak to kurwa pojebało tych niemiaszków do końca.
Nie żebym bronił ciapaka ale do tej pory w Niemczech takie rzeczy odpierdalali nachodzcy ze głowa mała,choćby słynne sylwestrowe gwałty a tu aresztowanie za nadruk na koszulce ?
A kto rządzi niemcami? Bo chyba nie niemcy. Nic w tym dziwnego, że za coś co nie podoba się Żymianom, pakują do paki.
A sadolskie tumany jak zwykle komentują opis. Chuj wie, o co chodzi, może zwinęli typa za dilerkę albo kradzież i koszulka nie ma nic do rzeczy. Ale sadolskie tuzy intelektu wiedzą, że za koszulkę, bo tak było napisane w tytule. Ja pierdolę. Was się kurwa nie da szanować.
Ciężki dzień na zmywaku bo coś szczekasz głośniej niż zwykle?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów