📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Co wy pierdzielicie, to po prostu zdjęcia bez tapety
pedo dobrze prawi, są laski którym żadna tapeta nie jest potrzebna i nawet przy zjebanej minie wygląda zajebiście, a są takie które muszą się pindrzyć żeby jakoś wyglądać a bez tapety i ze zblazowanym ryjem prezentują sie tak jak te powyżej
jakie kurwa zezy ostre >.< szklane OKA normalnie
Wszyscy będą Ci wdzięczni jak przypomną sobie tę wstawkę kiedy podejdą do fajnej panny i zapomną języka w gębie...
Przecież to qrwa fejk. Ja jestem tłusty i jak tak wciągne łeb żeby mi skura wisiała to nic nie mam. a te chudziutke i im zwały tłuszczu z twarzy zwisają.
Poza tym taka kompilacja obrazuje jak te dziewoje będą wyglądać za 20 lat (jeśli rzeczywiście to te same osoby a nie ich matki/ ciotki czy jeszcze chuj innego)
Poza tym taka kompilacja obrazuje jak te dziewoje będą wyglądać za 20 lat (jeśli rzeczywiście to te same osoby a nie ich matki/ ciotki czy jeszcze chuj innego)
O kurde przecież laska na 6-tym zdjęciu to moja siostra!!! Fuj juz jej nie będę ruchał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów