📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@kaktuz
Oświeć mnie, o Panie, bo jak żyję to laski z dwóch par majtek rozbierać nie musiałem...
Oświeć mnie, o Panie, bo jak żyję to laski z dwóch par majtek rozbierać nie musiałem...
gimbaza w komentarzach
@nockeer, a może dla tego, żeś żadnej nie rozbierał? Wiesz, że są różne rodzaje bielizny damskiej?
Różny krój mają i mogą wyglądać inaczej?
Różny krój mają i mogą wyglądać inaczej?
@up
Jakbyś się przyjrzał to byś zauważył, że definitywnie ma dwie pary majciochów albo i nawet więcej. Ale chuj z tym - to nie jest temat do sporów
Jakbyś się przyjrzał to byś zauważył, że definitywnie ma dwie pary majciochów albo i nawet więcej. Ale chuj z tym - to nie jest temat do sporów
nockeer napisał/a:
@up
Nawet jak bym chciał to i tak nie powiem, że masz rację.
1. kokardka ma kolor części dolnej
2. czarna część bielizny kończy się 1-1,5 cm od góry, patrz chwilkę przed końcem animacji
3. fajna dupa z cycków
4. niechaj się jakaś Sadolka wypowie ;]
Może jak lubi nosić po dwie pary majtek to i staniki ze trzy zarzuca. Stąd takie duże cyce. Jak jeszcze ma push upy... Naiwniacy, hue hue
Ma jedną parę majtek. Po prostu koronka jej się zawinęła.
przecież ona ma jedną parę majtek ! po prostu ma czarne koronkowe wykończenie, które albo tak jest skrojone,że ma wyglądać na wystające albo po prostu jej się "zagięło" i widać tylko część
Dwie pary majtek, ludziom to się w dupach od dobrobytu poprzewracało <ta fajna zacieszona emotka>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów