18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Fajny stolik
Szamil Basajew • 2011-11-21, 16:28
Stolik z rozbitego, a potem sprasowanego Ferrari

"Twarde prawo, chuj nie prawo, od dzieciaka zbaczam z toru
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
Zgłoś
djpolb 2011-11-22, 15:07 23
Zdecydowanie taki jest praktyczniejszy i ładniejszy

ewentualnie taki

Zgłoś
torros20 2011-11-22, 16:38 1
@up i tak wszystkie puste
Zgłoś
Kukła 2011-11-22, 17:23
choć przesuniemy stolik... o kurwa coś mi jebło w plecach:)
Zgłoś
WolF 2011-11-22, 19:32
Ciekawe jaki to model Ferrari zrobiony.......cały z blachy?
Z tego co wiem, to raczej te samochody są wykonane z innych materiałów, ale....pomysł ciekawy

Niech zamilkną Ci co się przeszłością szczycą...albowiem każda dziwka była też dziewicą...
Zgłoś
QnanPL 2011-11-22, 20:59
@Up Wygląda na F430 albo 360. Cabrio muszą być sztywniejsze (Jeśli chodzi Ci o blachę), więc może to było właśnie cabrio
Zgłoś
SoczekZCipki 2011-11-22, 21:34
To u mnie w pokoju, poznaje skarpetkach i sandałach.
Zgłoś
Sinus 2011-11-24, 1:05
W rzeszowie jest fajna knajpa gdzie stoliki są zrobione z silników motocykli i innych tego typu rzeczy...
Zgłoś
.................. 2012-01-17, 7:03
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów