Grunt że czysto!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"jestem ranna ale mam czysto";] to jest prawidłowe podejście, dalej do sprzątania
a pamietacie 'MiB' Facetow w Czerni. Oni czytali tylko takiego typu gazetki i kto mial racje ?
Teraz użyje tego popularnego stwierdzenia:
"Gdyby siedziała w kuchni to by się nic nie stało"
"Gdyby siedziała w kuchni to by się nic nie stało"
"wyszorowałam kąty za wersalką, fotelem, pozmywałam klosze na żyrandolu"
Oż kurwa, ależ dramatyczna akcja.
Oż kurwa, ależ dramatyczna akcja.
jedno mnie zastanawia. skad oni maja takich wyjebanych informatorow?
Nigdy wiecej na drabine w pantoflach.
Nie miala sily wykrecic nr telefonu (112) ale pobiegla do sasiadki. to jest fakt
Dalione napisał/a:
Kolejny demot z sadistica
napiszę jeszcze raz, jak w temacie z n-k - pierdoleni kolaboranci i dywersanci, którzy sami nie potrafią nic wymyślić, a podpisy do nich są tak pojebane, że na forum każdy wstydziłby się dać takiego posta.
"spadłam na dół, przytrzymując się ręką. Spojrzałam, była bezwładna, jak szmatka. Okropnie cierpiałam, nie byłam w stanie nawet wybrać numeru telefonu, WIĘC POBIEGŁAM DO SĄSIADKI. WEZWAŁAM TAKSÓWKĘ, RUSZYŁAM NA POGOTOWIE - opowiada pani Teresa"
Czy tylko ja mam problem ze zrozumieniem logiki w tym zdaniu? XD
Czy tylko ja mam problem ze zrozumieniem logiki w tym zdaniu? XD
Czy tylko mnie przypomina ona, z gęby, Laskowika?
Poza tym jak bardzo trzeba być niedojebanym umysłowo, żeby spaść z takiej drabiny? o_O
Poza tym jak bardzo trzeba być niedojebanym umysłowo, żeby spaść z takiej drabiny? o_O
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów