Faktoid
Polecam zostanie fanem, wtedy regularnie raz w tygodniu będziecie mogli go czytać na bieżąco.
facebook.com/faktoid!/pages/Faktoid/139859259404389
Dzięki i pozdrawiam
W życiu nie kupiłem żadnej gazety. NIGDY. Jak byłem mały to kupowałem tylko CD ACTION, żeby mieć zasraną gierke. Na przykładzie tej gazety widać jakie tam są bzdety. A ludzie to kupują i czytają. Czy ludzie to aż takie DNO, żeby to czytać? No kurwa. Już by sobie kurwa lepiej weszli tutaj i Hard pooglądali, lepiej by im to posłużyło
A Ciebie boli dupa tylko dlatego bo ktoś zarabia hajs. na czymś śmiesznym. Pewnie nawet jednej czesci nie czytałeś tylko wspierasz sie wiedzą z wikipedii lub wp - dwóch wielkich skarbnic rzetelności.
@ Avalanger
Gdzie tu masz "lewackie treści" ?
... między innymi, lewackich treści. Ale jak mogą to zauważyć głąby jeszcze bez matury albo z wynikiem 35% i ZEROWYCH umiejętnościach czytania między wersami, czytaniem ze zrozumieniem,he?
Mówiłem jasno : śledzę ten shit od początku i wiem, że istnieje multum przypadków, gdzie NIBY śmiejemy się z lewicy, ale tak naprawdę przedstawiamy ją tylko w krzywym zwierciadle, i - co najlepsze - przyjebujemy się jednocześnie do prawicy, traktując ją o wiele mniej ulgowo.
Poza tym my mówimy o całokształcie działań tego portalu.
TU mamy heheszki z czapki Millera : klik1
A tu... dosłownie tuż pod Millerem - jeden z wielu przykładów. Zaczynamy :
1. Robienie pośmiewiska ze sławnej posłanki PiS,
2. "ukryta" wrzuta na Jacka Kuklińskiego "Jack Pstrąg",
3. oczywiście wrzuta na kościół (którego też nie lubię, ale liczy się fakt) - klik2
I co kurwa, nie lewizna? Was śmiszy Jack Pstrąg, a mnie wkurwia, bo gimbaza tylko się pohihra i zleje bohaterskiego zdrajcę. Taak jest.
Uwaga, uwaga! Już wiem co ci dolega... Jesteś po prostu... PARANOIKIEM .
W twoim świecie wybory wygrywa ten, o którym powstanie mniej żartów, same zaś żarty dyskredytują polityków w oczach wyborców... Dosyć ciekawa doktryna polityczna (w której Marks połączony z Hobbsem)...
Nie ładnie, kolego, nie ładnie... Nie przypisuj własnych predykatów innym... A czy własnych w istocie? Chyba jednak sam nie przyznasz się, że jesteś idiotą... Czemu więc wmawiasz innym, że opierają się przy wyborze na dowcipach, samemu się od nich dystansując? Czyżbyś uznał się za geniusza, na mount blanc przy tym cierpiąc katusze za miliony (dwóch geniuszy w jednym, ot czym jesteś )?
I co Sherlocku? W istocie wierzysz, że godzenie w PIS to antyreklama, nabijanie się z towarzysza Millera z drugiej strony, to agitacja? Czy naprawdę dziwią cię dowcipy z partii (PISu), która ma w Polsce najwięcej "antyfanów" (jedynie ruch Palikota może z nimi rywalizować)?
Abstrahując już od tematu, w związku z tą twoją obroną partii oszołomów: PIS działa dokładnie na ten sam elektorat, który reaguje także na czystą komunę - konserwatyzm światopoglądowy + przaśny socjalizm (100 mln mieszkań + 100 mld na "rozwój").
Korwin miał rację mówiąc, że z dwojga złego, PO już jest mniej groźne niż PIS.