📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:53

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Matka została oskarżona o uszkodzenie prywatnych części syna. 34 Jennifer matka 6 latka była tak na niego wk🤬iona, że pociągnęła go za jajca tak mocno, że mu naderwała wora, później próbowała nareperować za pomocą super-glue. Ojciec (wojskowy) wrócił do domu i zastał dzieckiaka okaleczonego i płaczącego w sypialni na górze. Zawiózł dzieciaka do szpitala, gdzie przeszedł operacje. matce grozi do 10 lat w więzieniu.
Ojciec wojskowy - mam nadzieje ,ze zanim policja zabrała matke - sam jej porządnie wp🤬lił !
Ojciec wojskowy - mam nadzieje ,ze zanim policja zabrała matke - sam jej porządnie wp🤬lił !

tonieja napisał/a:
super glu, 10 jers dżejlu jak udowodniom wine, ze mu jajca wysmaroWAŁA zrozumiałem
A teraz weź napisz to samo, tylko po polsku.
K🤬a, gdyby moja matka szarpała mnie za mosznę, to bym jej chyba jaja urwał.
I...? Coś w tym dziwnego? Pewnie nie wiecie, ale kleje CA zostały stworzone właśnie do szybkiego opatrywania ran. Dopiero potem trafiły na cywilny rynek jako kleje uniwersalne.

Ja miałem 8 cntymetrowe cięcie na głowie i właśnie w szpitalu zamiast szwów sklejono mi to czymś w rodzaju super glue. rana ładnie i szybko się zrosła, klej po jakimś czasie się wyskruszył. Wszystko pięknie w dodatku bez cięcia włosów.

K🤬a mać, jak się już wrzuca screen połowy artykułu, to tak ciężko (moszna, hehe) podać link, gdzie można przeczytać całość?

tomysz1111 napisał/a:
sory że z faktu, ale inne gazety sie nie zajmują czymś takim
A może po prostu inne gazety nie zajmują się wymyślaniem aż tak pop🤬lonych historyjek
Jak pójdzie w ślady ojca i zostanie żołnierzem, to będąc na "fali" nikt mu wora nie skręci.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie