18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Moby_Dick 2012-11-28, 19:56
Ciekawe ile udało mu się wsadzić hehe i w które podpiździe . Bo do cipki raczej daleka - falista droga

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
Anonymouz 2012-11-28, 20:06 5
Zgłoś
kares 2012-11-28, 20:15 1
nie chcę nawet wiedzieć jak to znalazłeś

Człowiek jest jak stolarz. Stolarz żyje, żyje a potem umiera... podobnie bywa z człowiekiem.
Zgłoś
P................M 2012-11-28, 20:37
Im bardziej zgrubniesz, tym z większym hukiem pierdolniesz na glebę Niech poczeka na pierwszą skórkę od banana
Zgłoś
g................1 2012-11-28, 21:12
Klepniesz w piątek to do poniedziałku się trzęsie.
Zgłoś
s................r 2012-11-28, 21:21
Grzeje w zimie, daje cień w lecie. Raz do roku trzeba wyruchac, ale od czego jest LSD.
Zgłoś
PawełGM 2012-11-28, 21:39 1
Zastanawiam się kto był na tyle pojebany aby ich filmować, a potem wrzucić to do internetu.

So say we all
Zgłoś
s................r 2012-11-28, 21:41
@up
Jak to kto. Ona chciala sie kolezanko pochwalic.
Zgłoś
rusofil 2012-11-28, 21:54
Ożesz kurwa, facet musiał być naprawdę zdesperowany. No, albo go jakoś ukradniem naćpała i wykorzystała, bo nie wierzę, że zgodził się na to z własnej woli. Może mu groziła, że go zeżre? Poza tym musiałby mieć naprawdę długiego, by w ogóle przedrzeć się przez te zwały. I aż się boję wiedzieć, co by się stało, gdyby zdjęła resztę ciuchów. Powódź tłuszczu by go zalała. Zwykle nie mam nic do grubych ludzi, bo sama mogłabym zrzucić z piętnaście kilo, ale to jest kurwa przegięcie. Takich ludzi powinno zamykać się w klatkach, karmić sucharami i poić wodą, czekając aż schudną.

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
Moby_Dick 2012-11-28, 22:06
co robi chłop po stosunku? Zapierdala do kręglarza ..

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
Polnischefuhrer 2012-11-28, 22:33
widocznie lubi grubsze bo jest co ugniatać XD
Zgłoś
Sorg 2012-11-28, 23:26
Eee... kombinezon... odcięcie przy stopach widać.

"Mądry i ściskający trzewia cytat."
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
Zgłoś
Matius. 2012-11-28, 23:51
Aż do ust ciśnie się tekst piosenki: "Tacy sami, a fala między nami..." choć koleś po tym przeżyciu może nie być taki sam

Mam wyjebane
Zgłoś
hell.no 2012-11-29, 0:00
A więc tak się produkuje małe wieloryby!!
Zgłoś
Pelococta 2012-11-29, 0:41
to wygląda, jakby meduza wżerała biednego, wątłego mężczyznę.... "om nom nom nom nom nom nom" O.o

Nie masz po co żyć? Żyj na złość innym.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów