📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Moj rocznik zaczął gimbaze i (o dziwo) rozumiem kontekst żartu, powiem więcej, ten żart to straszna chujnia jest.
"nie liczę na wiele piw bo gimbaza nie rozumie kontekstu żartu...."
nie, patrząc po tym co wrzucasz to ty kurwa nie rozumiesz do jakich "żartów" służy Sadistic...
nie, patrząc po tym co wrzucasz to ty kurwa nie rozumiesz do jakich "żartów" służy Sadistic...
Zabieraj te swoje żarty dla starych ojców. To ze jestes gorszy nie znaczy ze jestes lepszy
Ok kończyłem gimbaze i faktycznie nie rozumiem kontekstu żartu. To o co chodzi panie Halman? Z chęcią się dowiem
Jak metronom. Dwa dni się przypierdala, że gówno wrzucają, dwa dni ciszy, dwa dni sam wrzuca gówno.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów