niestety jak zwykle przy takim temacie najwięcej piw dostaje ktoś, kto zadaje głupie pytanie nie wnoszące nic do tematu... trochę to przykre, ale przynajmniej wiadomo z kim mam do czynienia na portalu, więc drodzy sadole powiem tak: wariactwa i inne szaleństwa są wszechobecne, ale do chuja bądźmy ludźmi i postępujmy uczciwie. Powiedziałem co myślę... nie jestem rudy, ale obstaję do końca przy swoim zdaniu, bo nikogo nie oceniam na pierwszy rzut oka. Troche to nieuczciwe. samo to, że odpisałem Tobie kolego na koment że nie jestem rudy a dostałeś w chuj propsów świadczy o tym, że ludzie najpierw chcą się "modnie" wypowiedzieć i dostać pochwały za jakieś tam pierdolnięcie bzdury a w rzeczywistości nie powinno sie zapominać o tym kim się naprawdę jest. Znam jednego rudego, mój zajebisty kumpel, który nigdy mnie nie zawiódł i dlatego właśnie będę obstawał za nim mimo wszytsko. A wszelkie hejty mnie nie interesują, bo kurwa jak mam kumpla to mam mimo wszystko, a że ma rude włosy...? Kiedy o tym nie wiedziałeś (mówię tu do użytkownika, który wrzucił temat) to był ok? i nagle kolesia olewasz bo ma rude włosy? Jesteś chujem i niczym więcej to nawet nie jest powód raczej jakaś internetowa wymówka, bo naczytałeś się, że rudy to chuj i nagle zapominasz o tym ile znaczył dla Ciebie jako 'nie rudy'. Kumple mimo wszystko to prawdziwe kumpelstwo prawdziwych ludzi.. lojalność przede wszystkim. Jebać jakies internetowe piwa bo trzeba pamiętać kim się kurwa jest zawsze! Gratuluję najlepszego komentarza i tematu godnego... w sumie to godność gdzieś kolega zgubił. Jeżeli ktokolwiek potrafi tak zostawić kumpla to powinien się wstydzić