18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Fama vs Blondi
TenStan • 2014-03-18, 10:46
Historia autentyk, więc się podzielę A CO MI TAM

Jak co wieczór z kumplem wpadliśmy do ulubionego przez nas lokalu, na miejscu miała czekać moja koleżanka z nową lokatorką, o której wiadomo mi było jedynie, że dziewcze to blondi, ponoć z tych ogarniętych. Po zapoznaniu się i kilku piwach, mój kumpel wypala śmiało z tekstem:

- A wiesz Olu, fama mówi że blondynki to głupie dziewczyny są, jednak Ty chyba do nich nie należysz...
- Powiedz tej Twojej Famie, żeby spierdalała.

Pierwszy raz byłem tak bliski śmierci ze śmiechu

Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pieterkos 2014-03-18, 18:39 4
Fama - plotka, pogłos, rozgłos.
Zgłoś
ulifont 2014-03-18, 18:40
Domine-Mortis
troll? Bo idiotów, aż takich nie ma bo by musieli umieć internet odpalić
Zgłoś
TenStan 2014-03-18, 18:58
@johnnybgoode

Sytuacja dnia wczorajszego, Ola długo bo salwie śmiechu nie mogła zrozumieć o co chodzi, dopiero gdy jej współlokatorka wyjaśniła sprawe, zrobiła się czerwona, ale koniec końców sama się z tego śmiała. Ma laska odrobine dystansu...

... lecz dystans się zmniejszy po przeczytaniu postu, chociaż sadolem to ona nie jest
Zgłoś
ye-baka 2014-03-18, 19:00
Tyle piw za suchar, który mój dziadek opowiadał w przerwie podczas wynajdywania koła...
Zgłoś
ulifont 2014-03-18, 19:10
ye-baka
twój dziadek wynalazł koło, a myślałem , że to Arystoteles
Zgłoś
The.prophecy 2014-03-18, 19:21
A mam pytanie, jak się wymawia Ty i Twojej wielką literą? To jakiś specjalny akcent jest?

P.S. A odpowiedź koleżanki całkiem trafiona. Nie wnikam czy świadomie czy nie ale głupi ten kto nie wyczuwa tam ironii.
Zgłoś
ye-baka 2014-03-18, 19:38
@ulifont : Ari był moim dziadkiem i to koło wynalazł z nudów, gdy posuwał Twoją babcię.
Zgłoś
z................m 2014-03-18, 19:43
Zjebał i jeszcze cwaniaka udaje. Jak fama może mówić? Laska go skróciła prawidłowo ale on nadal nie rozumie, że wyszedł na idiotę.
Zgłoś
marmar 2014-03-18, 20:03
Równie dobrze mogła zażartować, a Ty wyszedłeś na debila, bo wziąłeś to na serio.
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2014-03-18, 20:06
CHuj nie autentyk,stary kawał o famie namieście i vice versa.
Zgłoś
Krowal 2014-03-18, 21:48
Widać blondynka bardziej rozgarnięta niż autor postu i jego kolega. Ten tekst pojawia się już w Zmiennikach Barei z 1986 roku.
Zgłoś
Novik 2014-03-18, 23:06
śmiałeś się ?? to raczej nie poruchałeś
Zgłoś
ulifont 2014-03-18, 23:32
ye-baka
moja babcia nie z tych rejonów, przykro mi pomyliłeś mnie z kim innym
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem