Państwo którego nazwa składa się z więcej niż jednego członu?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A po teleturnieju prosto na marsz „kobiet”.
mysle ze miala na mysli afryke poludniowa
mozna sie pomylic jak ma sie noob team
To już muszą być roczniki gimnazjalne. Nie ma innej opcji, wcześniej nie było takich głąbów.
czeret napisał/a:
Czasami zastanawiam się jak niektóre osobniki dożywają takiego wieku.
Czasami zastanawiam się jakim prawem chcą zarabiać tyle co mężczyźni.
kobiety nie są od myślenia .. one o tym wiedzą dlatego mało która sie wybije i coś osiąga, dla nich 2 pedały w aucie to itak popierdolą i robią wjazdy do sklepu ... one wiedzą ze maja nasrane nie raz w czasce i szukają frajerów dlatego teraz mamy baby ktore lecą tylko na kase dom i fure faceta bo nie hcą pracować lub nie chcą myśleć i wolą wygodne życie w zamian oferują tylko ciało do czasu....
długo nie trzeba było czekać na wrzute . padłem jak oglądałem w tv
AuSeR napisał/a:
mysle ze miala na mysli afryke poludniowa
Afryka południowa to również nie państwo.
Pokazałem to swojej starej..... Tak normalnie, można powiedzieć że wręcz na luzie odpowiedziała - Nju jork.
Składam pozew. Dziećmi się będziemy dzielić.
Składam pozew. Dziećmi się będziemy dzielić.
RPA- Republika Plemion Asfaltowych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów