@up Zacytuj mi proszę gdzie napisałem że w FG nie ma sadyzmu? Weź kurwa przerób sobie kilka czytań ze zrozumieniem a dopiero później odpisuj ludziom na komentarze
Co z tego że w FG masz mnóstwo "niepoprawnych" scen skoro 3/4 z nich są tak kurwa żenujące że ja pierdole. Wolę 3 porządne pojebane sceny w Futuramie niż 15 chujowych w FG, do tego w chuj przeciąganych jak chociażby ta scenka z waleniem zapodana przez Ciebie
. Gdyby nie te scenki (w większości i tak kurwa żenujące) to FG by w ogóle się oglądać nie dało bo tam nic poza nimi nie ma, cały "humor" FG leży tak naprawdę w nich, bo nie spotkałem tam ŻADNEGO, powtarzam ŻADNEGO żartu sytuacyjnego czy słownego na POZIOMIE To że w każdym odcinku masz tego typu scene nie czyni jeszcze serialu dobrym, no chyba że lubisz humor na hamerykańskim (czyt. niskim) poziomie. W Futuramie o mocno sadystyczne sceny (krew, flaki) raczej ciężko ze względu na czas emisji, częściej można było zobaczyć różne ohydztwa jak próba gwałtu Fraya przez krewetobabe do której startował Zoidberg, ale za to całą reszta to po prostu mistrzostwo
.
Przytoczyłbym kilka przykładów ale za chuja nie mogłem znaleźć żadnego na YT, a szkoda bo scena w której Bender jeżdżąc na nartach spada z klifu i wpierdala się w lodowisko dla przedszkolaków, krusząc lud i topiąc je przy tym to dla mnie po prostu mistrzostwo. Futurama MIAŻDŻY FG pod każdym praktycznie względem - fabularnym, dialogowym czy humorystycznym o bohaterach nie wspominając
Cytat:
w przeciwnym wypadku uznam ze przyznajesz sie do pierdolenia. pozdrawiam.
Kurwa, takich tekstów to ja w gimnazjum się swego czasu nasłuchałem w chuj, prawie oplułem monitor energetykiem, no nie moge
P.S Lepiej zażyj maść na ból dupy
Przyda Ci się
Pozdrawiam.
Później wygrywasz